Din oras

Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!

Celebra sinecurista Mihaela Anica Rozor a ajuns iar sefa la APIA Cluj! Mai fusese si in 2019, dar a fost ejacu… scuze, scoasa din functie si pusa in linia 2 a institutiei.

Azi, insa, Ioan Merca, cel ce ghidase APIA Cluj, a fost anuntat ca trebuie sa degajeze biroul si sa ii faca loc Rozoritei.

Cat de trist a ajuns PSD Cluj! Ca doar nu va inchipuiti ca sinecurista Rozor a ajuns la APIA fara sprijinul filialei clujene a PSD, impinsa de la spate de Ucu Rus, „bunicul” politic al Rozoritei.

In jurul PSD Cluj s-au strans iarasi borfete si amazoane consumate care, aflate la inceputurile menopauzei politice, fac orice ca sa mai stea putin cu curul pe banul public si accepta orice functie, fiindca, vorba aia, banul public nu are miros.

Mihaela Rozor are o poveste de viata ce ar trebui sa devina lectura obligatorie in sistemul intern de propaganda al partidelor politice, o poveste de viata ce oglindeste perfect gaunosenia sistemului de a promova non-valori pe baza de pile si relatii.

Mihaela Rozor a inceput ca sora medicala, in precambrianul politicii romanesti, lipindu-se de PSD si de „Ucu”, aka Ioan Rus, care i-a si dat un loc de munca la firmele sale, pana a reusit sa traga sforile si sa o puna sefa ba la Garda de Mediu, ba la Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj, ba chiar si subprefect de Cluj. Ca de parlamentar nu o ducea capul.

Cu un trecut amoros glorios in spate, Rozorita a frant in 2011 inimile tuturor celor care au cunoscut-o si altfel, cand s-a maritat cu un martalog francez, fost pilot la Air France. N-a lasat-o Ucu in curul gol, ci a ajutat-o sa puna mana pe postul de consul al Romaniei la Marsilia, ca sa o frece pe un salariu mumos pe Coasta de Azur si sa duca si ea, ca nevasta, o pita in casa.

Vedeti insa, avioanele mai vechi sunt frumoase, dar cand nu le mai merge motorul, sunt inutile. Iar Rozorita nu putea sa isi ingroape viata langa un motor mort. S-a reintors la Cluj, dar usile PSD erau ferecate de oameni care nu mai doreau sa o vada pe acolo. Biata de ea, tot la un martalog a apelat, la varanul Voiculescu, care s-a milostivit si a pus-o sefa la PPU, sa aiba si ea macar putina anvergura politica, fiindca Rozorita daca nu e sefa, innebuneste.

Acum, Rozorita e din nou fana PSD, desi nu a muncit nimic pentru partidul asta, doar s-a folosit de el. Bine, s-a folosit si de altceva, dar asta e… altceva.

Bravo, Cordose, iti fac o sugestie, la cat esti de sclav si lipsit de personalitate: adu-l, bre, inapoi si pe taranusul cu bojoci roz, zis si Remus Lapusan, ce drecu!