Rautacisme

Cum se comporta cel mai vechi consilier local cu presa

Ioan Pop, cel mai vechi si mai batran consilier local al Clujului, nu mai vrea sa vorbeasca cu reporterii Ziar de Cluj pentru ca „si-au baut cerneala” si „m-au facut penibil”.

Batranelul forului local s-a suparat foarte tare pe „ziarul de doi lei” dupa ce Ziar de Cluj a scris, in seria articolelor „Portret de Consilier”, ca are 85.000 de lei in conturi. A tunat si a fulgerat la telefon, ca nu sunt banii lui, desi insusi declaratia sa de avere il contrazice. La capitolulul „plasamente, investitii directe si imprumuturi acordate”, domnul Pop a completat cu manuta lui : 20.000 de lei, 45.000 de lei si alti 20.000 de lei, care, adunate, dupa calculele sale, nu fac 85.000 de lei.

Ias asta nu e singurul motiv pentru care Ioan Pop spune ca ne-am baut cerneala. Consilierul local a fost foarte afectat de articolul publicat saptamana trecuta, in care „ati scris ca sunt penibil. Nu va e rusine? Eu am 67 de ani”, a vociferat alesul.

„Sa nu ma mai cautati niciodata, eu nu mai vorbesc cu voi!”

Nu ne-am suparat. Probabil, domnul consilier e iritat din cauza faptului ca i-a intarziat pensia si nu poate cotiza, pentru petrecerea de 1 Mai, la clubul pensionarilor din care face parte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *