In vizor

Cum scria Ziar de Cluj în 9 februarie? ”Doi turcaleți, se legănau, pe-o ofertă de licitație / și pentru că nu prea rezista / un turcaleț bir cu fugiții dădea”. Și licitația s-a suspendat

Prin urmare, pliculețul care trebuis să OSĂ se deschidă în 16 februarie (de ziua chefereului ăla cu sirena lui Roaită, care va să zică), s-a dezlipit singur ca să aflăm că licitația pentru servicii de supervizare a lucrărilor la magistrala de metrou a fost suspendată. În decembrie, anul trecut, fusese anulată. Apoi a fost relansată cu o suplimentare de 15,5 milioane de lei. Este vorba despre licitația pentru SUPRAVEGHERE ceea ce OSĂ se construiască după ce se deschide plicul licitației din 28 februarie care e de CONSTRUIRE. Prin urmare, OSĂ se construiască NESUPRAVEGHEAT? OSĂ vedem…

  • Licitația care avea termen limită de depunere a ofertelor data de 16 februarie a fost suspendată din nou, potrivit informațiilor disponibile pe platforma SEAP.

Este vorba despre contractul pentru servicii de supervizare pentru ”Proiectare și execuție lucrări de infrastructură (structură de rezistență, cale de rulare, finisaje, sistem de instalații), automatizare trafic, racordare și alimentare cu energie electrică pentru «Tren Metropolitan Gilău – Florești – Cluj-Napoca – Baciu – Apahida – Jucu – Bonțida – Etapa I: Magistrala I de metrou și tren metropolitan, inclusiv legătura dintre acestea, Componenta 1 – Magistrala de metrou Cluj»”.

Nu c-am vrea să fim răi, dar vorba lui Szakats Istvan cu care colaborăm strâns pe partea de demontare a minciunilor lui Boc: ”#metrou, în chinurile nefacerii: s-a mai suspendat odată licitația pentru supervizarea lucrărilor. E de înțeles. Semnând contractul de finanțare la final de 2022, Grindeanu i-a băgat ditai mortocu’ n casă la Boc, transmițându-i mesajul “ia papă amu ce-ai gătit, Emile”. Și deci licitația trebuie dusă până la capăt. Că, conform zvonurilor, ofertantul Doguș deja a fost sinucis, ați mai scris, am mai scris. Dar mai e un bai. PNRR-ul e în pioneze din cauza pensiilor speciale. Iar dacă se blochează, PeSzeDe o să se tragă pe fundul lui să preia bota guvernării de la PeDeLe ot PeNeLe. Ciolacu a și anunțat că el nu vrea să preia un guvern cu banii PNRR la sec, și deci rotativa însăși e în pericol să bată urât la planetară. În acest context ar trebui să iasă câștigător Gülermak? Iisus i-sus!”

Și nici nu ni s-a răcit discuția cu Szakats Istvan, c-a ieșit trompețica lui Boc, Dan tarcea să ne cânte ”totul va fi bine”: este vorba despre o solicitare de prelungire a termenului de depunere a ofertelor. Astfel, până la stabilirea unui nou termen de depunere a ofertelor, licitația apare în platformă ca fiind suspendată, însă aceasta va continua peste câteva zile, până la termenul nou stabilit.

Adică bla-bla-bla.

Nu știm cât timp OSĂ mai reziste flăcăii ăștia să persiste în minciună… Că aia de construcție OSĂ se deschidă în 28 februarie, ceea ce urmează să OSĂ vedem, dar asta care stabilea cine supraveghează lucrările NOSĂ se deschidă decât mai încolo. Aha, d-aia a ieșit Mr. NOSĂ în loc de Dr. OSĂ!

Puternic maț au!