Jos palaria

Cum arata visul perfect

Pe vremea aceea, padurile erau pline de vise. Cresteau nestingherite la umbra ciupercilor; uneori le gaseai sub muschiul verde si moale de pe scoarta copacilor, iar in diminetile racoroase de vara stateau tolanite pe cate o frunza de nufar. Puiul de licurici de-abia astepta sa-i creasca aripioarele ca sa iasa din scorbura lui si sa le poata vedea mai bine, dar mai ales, sa le poata culege. Toti cei din neamul lui erau culegatori de vise...”, e doar un fragment dintr-o carte scrisa special pentru copii, de catre o clujeanca,

Laura Pamfiloiu lanseaza astazi cartea “Visul licuriciului”, o poveste despre iubire, altruism si nu in cele din urma destin.

“Cartea se adreseaza in primul rand copiilor, mi-ar fi greu sa spun o limita de varsta, probabil pana in 12, 13 ani; in acelasi timp, ea se adreseaza si parintilor care descopera alte semnificatii si profunzimi ale textului. A fost rezultatul unei colaborari fericite cu Flavia Chiper, cea care a facut ilustratiile si care vine tot dintr-un mediu apropiat copiilor, fiind profesoara de arte in cadrul Gradinitelor tandarica. Visul licuriciului este povestea mea de suflet, este dedicata fiului meu, este o invitatie la visare si un indemn la o neobosita cautare a visului perfect pentru fiecare”, spune autoarea Laura Pamfiloiu.

Va intrebati cum arata cel mai frumos vis? Alaturati-va puiului de licurici si porniti intr-o aventura extraordinara in cautarea visului perfect. Laura Pamfilou isi lanseaza astazi, de la ora 18:00, la libraria Bookstory, cartea “Visul Licuriciului”. Tot aici va fi prezenta si Flavia Chiper, cea care a ilustrat cartea.

Laura Pamfiloiu, profesor la scoala Elf, a intrat in aventura scrisului din 2013. A inceput o prima colaborare cu editura Art, cu care a scos un jurnal de lectura dupa o faimoasa carte pentru copii – “Regele tuturor salbaticiunilor”. A urmat apoi colaborarea cu editura Via din Cluj. “Povesti cu nasturi”, aparuta in 2014, este prima sa carte de povesti, finalista la concursul “Cele mai frumoase carti din Romania.

Pentru ca ne indeamna sa nu renuntam la cautarea visului perfect, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata Laurei Pamfiloiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *