Din oras

Soferii nesimtiti si-au facut parcare din strada Traian. VIDEO

Strada Traian s-a transformat, in ultima perioada de timp, dintr-o artera cu doua benzi, intr-o alee abia circulabila pentru automobile. Mai mult de jumatate din strada serveste pe post de parcare pentru soferii care nu au nicio problema in a-si urca masinile pe trotuar.

In plus, paralel cu masinile parcate pe trotuar, sta alt rand de masini, parcate pe carosabil. Acest lucru se intampla pe ambele laturi ale strazii, astfel ca artera e atat de inghesuita incat autobuzele si troleibuzele abia isi fac loc printre ele.

In video-ul de mai jos se poate vedea clar cum masinile sunt parcate cate doua in paralel, iar in anumite locuri, chiar si cate trei.

In diminetile aglomerate, unui troleibuz ii sunt necesare cateva minute bune sa traverseze o strada de cateva sute de metri, din cauza suprasaturatiei de masini parcate aici. Nici pietonii nu sunt mai fericiti – trotuarele sunt imposibil de folosit.

Reprezentantii Primariei Cluj-Napoca spun ca politistii locali fac “periodic” actiuni in zona, desi nimic nu pare sa se fi schimbat aici de luni bune.

Astazi, un echipaj al Politie Locale va merge din nou pe strada Traian”, ne-au confirmat reprezentantii biroului mass-media din cadrul Primariei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *