Rautacisme

Cu NESIMȚIRE, Emil Boc a ținut o conferință de presă despre cum ”Politica de coeziune contribuie decisiv la diminuarea decalajelor de dezvoltare dintre diferite tari și regiuni ale Uniunii Europene”. Măi, Excelență, cu BUBOIUL de la PATA RÂT îți permiți să dai lecții despre ”coeziune”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, care de ani de zile nu mai ține conferințe de presă în municipiul al cărui primar este, s-a băgat în seamă să țină una la  Comitetul European al Regiunilor, alături de Angel Victor Torres Perez, Președintele Guvernului Insulelor Canare, unde a dat din gură (deși pe noi, ca clujeni, ne interesează de la pușin, spre deloc), despre necesitatea susținerii regiunilor ultraperiferice ale UE. Pe noi, plătitorii tăi de taxe și impozite, ne interesează ce naiba faci în acest oraș, nu comitetele și comițiile tale politice în care ai fost ales prin pupincursim politic!

Îți permiși să vorbești în fața simandicoaselor fețe europene despre ”coeziune” cu BUBOIUL de la PATA RÂT la tine în ogradă? Să le zici lor despre ”Politica de coeziune contribuie decisiv la diminuarea decalajelor de dezvoltare dintre diferite tari și regiuni ale Uniunii Europene”, când la tine în oraș există decalaje ÎNFIORĂTOARE?

Nu ți-e rușine?!

Rezolvă, bă Însuți Tu Primarul de 20 de ani imediat care le ești, ce ai în ogradă, apoi spune-ne (semi-doct) despre alții!

A Europe without cohesion is a Europe without future!”, a notat edilul Emil Boc pe pagina sa de Facebook. – fără să-i fie rușine de ce mizerie păstorește în orașul care l-a creditat cu 5 mandate de primar, bașca mandatul recomandat de el cu penalul Sorin Apostu.