Din oras

Cu lucrările nerecepționate, dar trecut ca reușită a măreței administrații ”Bociene”, Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, intră în renovare

Nici nu s-a stins ecoul ultimului bubuit de cărămidă în pieptul de aramă al lui Emil Boc, cu privire la măreața realizare denumită ”Pădurea Clujeniloor” sau ”Parcul Tineretului” și investiția intră în renovare. Cică va beneficia de lucrări de remediere și consolidare pe un tronson al unei alei, iar zona va fi închisă timp de o lună și jumătate. Oricum nu o prea vizita nimeni, că-i făcută la capătul de niciunde al orașului. Unica noastră speranță este ca aceste remedieri se vor face din banii celui care a fușerit lucrarea de a început să o ia la vale.

  • De luni încep lucrările de remediere și conslidare.

”Începând de luni, 30 ianuarie 2023, se va restricționa accesul în Parcul Tineretului – Pădurea Clujenilor, dinspre strada Voroneț, în vederea efectuării unor lucrări de remediere și consolidare a unui tronson al aleii. Lucrările de remediere au fost dispuse de către comisia de recepție și vor dura 6 săptămâni. Pe parcursul lucrărilor, zona afectată va fi închisă publicului. Accesul în parc se va face dinspre Bulevardul Muncii”, a dat anunț municipalitatea.