Rautacisme

CTP, ultimul operator din România fără pagină de Facebook și comunicate în timp real, organizează Festivalul Cozilor la eliberarea abonamentelor pentru elevi și studenți

Cea mai performantă companie de transport public din Universul cunoscut, pentru al cincilea an consecutiv, Compania de Transport Public Cluj-Napoca, a scos la utilizare locuri la coadă pentru eliberarea abonamentelor pentru elevi și studenți. Sunt cozi peste tot unde se eliberează aceste abonamente: la Gară, pe strada Bucium, la Operă.

În orașul care geme de soluții inteligente, vomită digitalizare ori de câte ori deschide primarul gura, cea mai performantă companie de transport public din orice hartă a Galaxiei, aflată la a cincia nominalizare consecutivă pentru preformanțele-i, nu știe să elibereze digital astfel de abonamente. Nu are pagină de comunicare on-line, pagină de Facebook – zici că toți nepoții lui Neag aduși și numiți în funcții pe acolo ar face parte dintr-o sectă în care digitalizarea e ”lucrul diavolului”.

Vorba unui comentator de pe Clujul Civic: ”La CTP sunt icoane cu Sf. Creionie Chimicalul, Sf. Pixenie Albăstrătorul și din icoana Sfintei Indigonia Dictando curg lacrimi cu muci de la Răchițele.”

Emil Boc este prea preocupat să investească în PR. A mai dat de niște grisine la presa de chitanțier să ne spună povestea cu performanțele CTP, dar n-ar da un ban pentru o minimă digitalizare în zonă. Bine că avem băncuțe smart pe care să-și așeze curul dinozaurii uitați în funcții pe la CTP. Neag nici nu credem că-și mai aduce aminte de când e directorul acestei șandramale.

CITEȘTE ȘI: Municipalitatea mai scoate pe piaţă o minciună PUBLICITARĂ: Compania de Transport Public Cluj-Napoca este nu numai cea mai performantă din România (cu bani pompaţi de la bugetul local), dar şi “în exploatare, la orele de vârf, CTP depășește 50% flotă nepoluantă”

PS: S-a trezit și Boc vorbind (după ce unul dintre cărătorii lui de geantă s-a  repezit să spună că GDPR e de vină, nu CTP): ”Lucrurile trebuie simplificate. Hai să vedem cum fac și ăștia, prin Europa”.

De când se tot laudă cu digitalizarea și inteligentizarea orașului, abia acum OSĂ vadă?

 

Fotocredit: Clujul Civic