Rautacisme

CTP, ultimul operator din România fără pagină de Facebook și comunicate în timp real, organizează Festivalul Cozilor la eliberarea abonamentelor pentru elevi și studenți

Scris de 782

Cea mai performantă companie de transport public din Universul cunoscut, pentru al cincilea an consecutiv, Compania de Transport Public Cluj-Napoca, a scos la utilizare locuri la coadă pentru eliberarea abonamentelor pentru elevi și studenți. Sunt cozi peste tot unde se eliberează aceste abonamente: la Gară, pe strada Bucium, la Operă.

În orașul care geme de soluții inteligente, vomită digitalizare ori de câte ori deschide primarul gura, cea mai performantă companie de transport public din orice hartă a Galaxiei, aflată la a cincia nominalizare consecutivă pentru preformanțele-i, nu știe să elibereze digital astfel de abonamente. Nu are pagină de comunicare on-line, pagină de Facebook – zici că toți nepoții lui Neag aduși și numiți în funcții pe acolo ar face parte dintr-o sectă în care digitalizarea e ”lucrul diavolului”.

Vorba unui comentator de pe Clujul Civic: ”La CTP sunt icoane cu Sf. Creionie Chimicalul, Sf. Pixenie Albăstrătorul și din icoana Sfintei Indigonia Dictando curg lacrimi cu muci de la Răchițele.”

Emil Boc este prea preocupat să investească în PR. A mai dat de niște grisine la presa de chitanțier să ne spună povestea cu performanțele CTP, dar n-ar da un ban pentru o minimă digitalizare în zonă. Bine că avem băncuțe smart pe care să-și așeze curul dinozaurii uitați în funcții pe la CTP. Neag nici nu credem că-și mai aduce aminte de când e directorul acestei șandramale.

CITEȘTE ȘI: Municipalitatea mai scoate pe piaţă o minciună PUBLICITARĂ: Compania de Transport Public Cluj-Napoca este nu numai cea mai performantă din România (cu bani pompaţi de la bugetul local), dar şi “în exploatare, la orele de vârf, CTP depășește 50% flotă nepoluantă”

PS: S-a trezit și Boc vorbind (după ce unul dintre cărătorii lui de geantă s-a  repezit să spună că GDPR e de vină, nu CTP): ”Lucrurile trebuie simplificate. Hai să vedem cum fac și ăștia, prin Europa”.

De când se tot laudă cu digitalizarea și inteligentizarea orașului, abia acum OSĂ vadă?

 

Fotocredit: Clujul CivicULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Poate ne spune un specialist în lege: în cazul statuii lui Iuliu Maniu asistăm la o vandalizare (faptă penală)? Că primarul ne minte ca o servitoare. Chiar muncitorii sunt de vină?
 • Acum 6 hours In vizor
  Tronsonul Nădășelu-Zimbor de pe Autostrada Transilvania rămâne încă o tură muzeu
 • Acum 6 hours In vizor
  PNL are patru ”dottore” în funcții înalte în stat. Scandalurile tezelor de doctorat ale premierul Ciucă și miniștrilor Bode, Cîmpeanu și Roman, dovada că celor din PNL nu le pasă de imaginea partidului. O dovadă în plus: Roman și Cîmpeanu se întorc în prima linie politică
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ-NAPOCA MILIONULUI DE LOCUITORI DUPĂ EMIL BOC, are sub 300 de mii conform recensământului din 2021, care s-a ținut în 2022
 • Acum 8 hours Eveniment
  Tânăr de 20 de ani din Cluj, dispărut de la unitatea medicală unde era INTERNAT. Dacă-l vedeți sunați la 112!
 • Acum 9 hours Analiza
  Comedia lui Boc: După 5 ani de studii de fezabilitate (a se citi bani irosiți), centura Cluj începe cu lărgirea unei străzi pe 2 km
 • Acum 9 hours Justitie
  Victor Piţurcă, eliberat și pus sub control judiciar. Primele declarații după ieșirea din arest
 • Acum 9 hours Cooltura
  DEMONII- Spovedania lui Stravoghin, un spectacol de excepție al Naționalului Clujean. In absentia lui Tihon, drama regizată de Tudor Lucanu îl scoate în evidență pe profetul Dostoievski
 • Acum 10 hours Justitie
  Victor Pițurcă, adus cu duba la DNA: a fost adus și fiul lui în fața procurorilor
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu: “Dacă toate companiile cu capital românesc plătesc minimum 1% din cifra de afaceri, atunci mergem cu 1% pentru toată lumea”
 • Acum 1 day PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 1 day General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE