Din oras

COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!

Scris de 824

Din cauza unor lucrări pe Calea Mănăștur, traficul a fost de calvar în Cluj-Napoca şi în această dimineață. Mulți călători au coborât din mult lăudatele autobuze ale CTP, acelea gândite ca şi trafic încă de acum 20 de ani şi datorită cărora am scăpat de a fi un ghetou, conform declaraţiilor lui Emil Boc și au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” şi-a atins scopul – a fost mai pe gratis ca de obicei.

Șoferii s-au plâns de aglomerația mare și de faptul că în zona lucrărilor trebuie să fie atenți la o “groapă” “perfect semnalizată” ca să nu-și strice mașinile:

“Din cauza unei lucrări pe ambele benzi de coborâre spre centru, pe Calea Mănăștur, pe Calea Mănăștur, s-a format aglomerație farte mare, până după podul Calvaria. Griji la groapă să nu vă stricați mașinile”, a postat un un șofer pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

Alt șofer a atras atenţia şi asupra lipsei de respect în semnalizarea gropii şi i-a atenţionat pe colegi să circule cu grijă, fiindcă el și-ar fi lovit bara de la mașină în zonă.

“Era așa greu să mai pună niște pământ/pietriș/beton să nu fie un crater cât casa? Majoritatea și-au frecat mașina acolo”.

Pe “drumari” i-a apucat hărnicia muncii fix în perioada în care toată lumea merge la muncă. Un şofer s-a plâns că a parcurs 500 de metri în 20 de minute cu mașina.

Mulți dintre călătorii din autobuze au coborât când au realizat că este prea aglomerat și au început să meargă pe jos. Cei care nu au coborât ar fi parcurs podul Calvaria în decurs de o oră în mijloacele de transport în comun, a scris pe Facebook un tânăr:

“O oră a durat podul de la Calvaria pentru cei care nu au coborât, cum explici asta la locul de muncă?”

Încercaţi să vă închipuiţi ce se va întâmpla în trafic pe axa est-vest în momentul în care se va începe “etapa I” a centurii metropolitane prin lărgirea căii Floreşti la 6 benzi pe ce 2,7 kilometri pe care-i are.

Mulţumim frumos!

 

FOTOCREDIT: Info Trafic jud. Cluj și Info Trafic Cluj-Napoca / Facebook postări șoferi

FOTOCOLAJ: Monitorul de ClujULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Din oras
  Mașina de vot a lui Boc a fost convocată în ședință extraordinară. S-a votat, dar s-a și adoptat (și, viceversa)
 • Acum 9 hours Politica
  În următoare ședință de Consiliu Județean se prefigurează la vot scumpiri la salubritate?
 • Acum 10 hours Justitie
  SĂ APĂRĂM PLAGIATUL CU DINȚII. Ai Justiției, firește: În apărarea onoarei nereperate, Lucian Bode mai deschide un proces la București
 • Acum 10 hours Editorial
  Mult prea competentul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia. Dar este atâta de ratat ca om și profesie încât ”sistemul” nu poate găsi unul mai bun
 • Acum 10 hours Sanatate
  N-A PLECAT, NU S-A ASCUNS: În noul raport COVID, crește numărul de infectări și se raportează zeci de decese în doar câteva zile
 • Acum 11 hours In vizor
  Curtea de Conturi a găsit abateri financiare de peste 9 milioane lei la Primăria Cluj-Napoca. Mai pune Boc un milion de la el și-i dă la ”U” Cluj
 • Acum 12 hours Sport
  ”U” Cluj primește 10 milioane de lei, bani publici nerambursabili, de la Primărie
 • Acum 12 hours In vizor
  Cum încearcă PSD și PNL să scape de cartoful fierbinte al pensiilor nesimțite, cunoscute în ”famiglie” drept ”speciale”
 • Acum 12 hours Jos palaria
  NU ARATĂ RĂU: Muzeul de Istorie a Farmaciei se pregătește de deschidere
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Headhunter-ii, târgurile de cariere şi platformele de recrutare îţi vând ceva. Astăzi este munca remote. Mâine săptămâna de patru zile. Poimâine, pensia la 45 de ani. Ai grijă ce cumperi!
 • Acum 13 hours Eveniment
  SIMULARE BAC: Elevii dau astăzi proba scrisă la Limba română
 • Acum 14 hours Politica
  Marcel Ciolacu: ”PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondaje le opinie, dar e problema dânşilor, nu e problema noastră”
 • Acum 14 hours Din oras
  CHIRII A LA ”E FAIN LA CLUJ”: Cu buda lângă aragaz, arome ca la ”mama acasă”…
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE