Rautacisme

În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe „Antonia” şi face „cloud-ul IT regional” la Beclean

La o săptămână după ce s-a anunţat public faptul că Cloud-ul regional pentru regiunea Nord-Vest, un proiect finanțat prin fonduri europene, va fi realizat în județul Bistrița-Năsăud, se „şochează” de decizie şi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Încă o dovadă că „încetinitorul de particule” există şi funcţionează la Cluj.

Cloud-ul de date aferent Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, „inima care bate pentru digitalizare”, se va construi în județul Bistrița-Năsăud, a fost anunțul lui Emil Radu Moldovan, preşedintele Consiliului de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Tot ardelean de-al nostru, crescut în „încetinitorul de particule”.

În 25 ianuarie anul curent, data stelară, Ziar de Cluj anunţa: „CUM VĂ ZICEAM, în Cluj wc-urile publice sunt ceva mai inteligente. E oficial: Clujul pierde Cloud-ul Regional de peste 31 de milioane de euro în fața Bistriței„.

Realizaţi câtă vreme i-a luat informaţiei să parcurgă de la ochi, ureche (alte organe de simţ) către creierul celor doi politicieni şi de acolo către o comunicare pe Facebook, sau prin viu grai?

Radu Moldovan s-a lăudat pe Facebook cu „cloud-ul” în urmă cu aproximativ un ceas, Emil Boc s-a arătat şocat la radioul său de casă:

„(…) când ai Silicon Valley el Europei la Cluj, cea mai mare concentrare de IT-iști din UE pe metru pătrat, te duci la Beclean pe Someș (…) Să lăsăm pe fiecare să fie bun la ce este, cizmarul la pantofi, croitorul la haine, etc. Nu amestecăm să punem pantofar șef la IT. E caraghios”.

Mai caraghios ca Surubaru „sitimanajăr” noi nu ştim.

CITEŞTE: Antonia, funcționarul virtual despre care descoperi că nu are atâtea funcții. PR-ul pe digitalizare a complicat viața clujenilor

CITEŞTE: Primăria Cluj-Napoca, mereu promptă şi eficientă… Alo! #Antonia? Eşti bine, fată?