Sport

Cornel Dinu: „Doar Boc vrea promovarea lui U, restul greilor, NU”

Scris de 1123

Fostul antrenor al lui Dinamo Bucureşti, Cornel Dinu, a prefaţat barajul pentru promovarea/menţinerea în Liga 1. Expertul Orange Sport a oferit câteva informaţii surprinzătoare despre Dinamo Bucureşti – U Cluj.

Cornel Dinu, despre barajul Dinamo Bucureşti – U Cluj

 • Dinamo va disputa primul meci în deplasare în dubla cu Universitatea Cluj de menţinere/promovare în Liga 1, s-a stabilit în urma tragerii la sorţi efectuată, luni, la sediul FRF.
 • Partidele vor avea loc la 21 mai, turul, şi la 29 mai, returul.

Duelul fratricid, Dinamo Bucureşti – U Cluj, aduce faţă în faţă două echipe care au suferit pe finalul sezonului. În timp ce “câinii” au intrat matematic la baraj cu etape bune înainte de finalul play-out-ului Ligii 1, ardelenii au ratat dramatic promovarea directă în faţa lui Hermannstadt, care a terminat play-off-ul Ligii 2 pe locul secund.

Cu câteva zile înaintea primului meci, Cornel Dinu a susţinut că Dinamo Bucureşti e superioară din punct de vedere al echipei.

În schimb, “Procurorul” a surprins atunci când a anunţat că la Cluj “nimeni nu-şi doreşte” revenirea Universităţii în Liga 1. Cornel Dinu a amintit-o şi pe campioana Ligii 1, CFR Cluj, în discursul său.

“Sunt două aspecte de luat în calcul. Primul e legat de faptul că din punct de vedere al jocului şi al capacităţii de organizare al jocului, Dinamo e superioară Universităţii Cluj, dar lucrul care mă face aşa… Sigur, îmi doresc ca Dinamo să nu retrogradeze sub nicio formă.

La Cluj nu se doreşte sub nicio formă revenirea lui U Cluj, în prima divizie. E o crimă! Cu excepţia primarului Boc, nimeni nu-şi doreşte. Ştiu precis ce spun şi îmi asum.  

(n.r. – De ce?) Pentru că aşa e românul, să moară capra vecinului. Să fie doar CFR-ul (n.r. – în Liga 1). Dacă punem în balanţă, istoric, CFR cu U Cluj, oameni care s-au identificat cu U Cluj au sărit în barca cealaltă. Nepermis, din punctul meu de vedere. Nu sunt de acord cu trădarea, dar, din păcate, ne caracterizează”, a declarat Cornel Dinu.ULTIMA ORĂ

 • Acum 51 mins Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 3 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
 • Acum 2 days General
  CAPCANA MORTALĂ DE LA CIUCEA: O tânără de 21 de ani a murit , alte trei persoane, printre care o minoră de 10 ani, au ajuns la spital. NU EXISTĂ SĂPTĂMÂNĂ FĂRĂ ACCIDENTE ÎN ZONĂ
Citește și...
Recomandările redacției
General

test

test

TOP CITITE