Din oras

Consiliul Local incearca sa salveze echipa "Universitatea Cluj" prin infiintarea unei noi Asociatii

In cadrul sedintei de azi a Consiliului Local al Municipiulul Cluj Napoca s-a hotarat infiintarea „Asociatiei Club Sportiv de Fotbal Alb-Negru a studentilor clujeni”. Autorul proiectului este consilierul Radu Constantea. In cadrul sedintei, acesta a declarat:

„Este vorba de un proiect alternativ la actuala societate. Daca actuala societate nu isi va mai putea continua activitatea, ea se afla in insolventa si exista risc de faliment. Plus ca mai avem un risc major ceea ce inseamna neinscrierea in Campionat. E vorba de o reconstructie de comunitate in care practic s-a instituit o colaborare intre Primarie si cele 6 Universitati clujene. Modelul este preluat de la aceleasi cluburi sportive din Germania.”

In cadrul Societatii vor putea face parte si membrii persoane fizice care sa se implice activ in desfasurarea activitatilor si la plata contributiei anuale. Totodata, in cadrul acestor membrii se vor organiza periodic alegeri, asa incat sa fie desemnate trei persoane care sa faca parte din Consiliul Director. E vorba de o alternativa de aplicat in cazul in care actuala societate nu va mai putea sa isi continue activitatea din motive financiare daca se va declansa falimentul sau daca conducerea clubului va decide sa nu inscrie echipa in Campionatul 2016-2017. Prin acest proiect se doreste preluarea patrimoniului si al palmaresului Universitatii Cluj, care in momentul de fata se afla in subordinea Primariei Cluj-Napoca.

Initiatorul proiectului, Radu Constantea, a fost desemnat reprezentant al Municipiului Cluj-Napoca in cadrul Consiliului Director al Asociatiei nu infiintate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *