In vizor

Condamnat pe viata la inchisoare, prins in timp ce incerca sa evadeze. Vezi ce metoda ”banala” a incercat infractorul…

Agitatie la Penitenciarul Gherla după ce au descoperit ca un detinut, condamnat la inchisoare pe viata pentru omor, a incercat sa evadaze prin cea mai banala metoda: daramatul peretilor. Potrivit surselor Ziar de Cluj, detinutul a scos o parte din din peretele exterior celulei. 

Niki Madalin Lupu a încercat să evadeze din Penitenciarul Gherla folosindu-se de un obiect ascuţit cu care a scobit peretele camerei de detenţie, au informat cei de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP). Potrivit celor de la stiripesurse.ro, joi, la Penitenciarul Gherla, a fost înregistrată o tentativă de evadare.

„Prin activităţi operativ-informative specifice, angajaţii Penitenciarului Gherla au identificat persoana condamnată care, prin utilizarea unui obiect ascuţit improvizat, a încercat perforarea peretelui camerei de deţinere. Subliniem faptul că tentativa s-a concretizat într-o scobitură în peretele camerei, iar nu într-un tunel, aşa cum eronat s-a vehiculat în spaţiul public”, precizează ANP. 

Conform ANP, în acest caz, a fost sesizată Poliţia Municipiului Gherla, fiind, totodată, informat şi judecătorul de supraveghere a privării de libertate.

„Menţionăm că, în vederea stabilirii circumstanţelor producerii acestui incident, precum şi pentru identificarea şi eliminarea factorilor de risc asociaţi siguranţei deţinerii şi regimului penitenciar, o echipă constituită din specialişti de la nivelul aparatului central al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor s-a deplasat la Penitenciarul Gherla”, transmite ANP.

Niki Madalin Lupu a comis patru crime, motiv pentru care isi va petrece restul vietii in inchisoare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *