Sport

Dan Petrescu pleacă de la CFR! „Bursucul” s-a săturat de critici și are o super ofertă din RUSIA

Scris de 1,063

Dan Petrescu vrea să plece cu fruntea sus de la CFR Cluj. De altfel, este o tactică pe care tehnicianul o practică de obicei, aceea de a părăsi echipa pe primul loc, sau imediat după un trofeu câștigat. 

Așadar, ofertele curg pe numele lui Dan Petrescu, mai ales după parcursul de senzație al CFR-ului în Europa League. Asta, chiar dacă mulți strâmbă din nas și râd de tactica extrem de defensivă a lui Super Dan. Însă, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, Dan Petrescu tace și face. Defensiv sau nu, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană, iar acum Dan Petrescu se gândește să plece în Rusia.

Conform Fanatik, omul de încredere al lui Dan Petrescu (care l-a urmat și în China) a semnat deja cu FC Soci, echipa lui Vladimir Putin. Conform sursei citate, Dan Petrescu ar fi tentat să plece încă din ianuarie la Soci, pentru că s-a săturat de criticile primite din România din partea oamenilor de fotbal sau a fanilor.

„Orice propunere din Rusia va fi luată în considerare de noi. Dan a spus mereu că și-ar dori să se întoarcă în Rusia, să câștige un trofeu aici. De ce să nu accepte oferta la Soci? Dar, repet, deocamdată nu a existat o ofertă clară”, a declarat și Nicolae Pârnău, agentul lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu nu ar fi la prima „ispravă” de acest gen. Petrescu a plecat în China din postura de campion de la CFR Cluj, după care s-a întors în Gruia după ce a avut un sezon groaznic în Asia. 

Dan Petrescu ar lăsa clubul pe locul 2 în clasament, dar cu un PLUS de 16 milioane de euro în acest sezon (doar din participarea în Europa League). ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 14 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 16 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 16 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE