Sport

Dan Petrescu pleacă de la CFR! „Bursucul” s-a săturat de critici și are o super ofertă din RUSIA

Dan Petrescu vrea să plece cu fruntea sus de la CFR Cluj. De altfel, este o tactică pe care tehnicianul o practică de obicei, aceea de a părăsi echipa pe primul loc, sau imediat după un trofeu câștigat. 

Așadar, ofertele curg pe numele lui Dan Petrescu, mai ales după parcursul de senzație al CFR-ului în Europa League. Asta, chiar dacă mulți strâmbă din nas și râd de tactica extrem de defensivă a lui Super Dan. Însă, să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, Dan Petrescu tace și face. Defensiv sau nu, CFR a obținut calificarea în primăvara europeană, iar acum Dan Petrescu se gândește să plece în Rusia.

Conform Fanatik, omul de încredere al lui Dan Petrescu (care l-a urmat și în China) a semnat deja cu FC Soci, echipa lui Vladimir Putin. Conform sursei citate, Dan Petrescu ar fi tentat să plece încă din ianuarie la Soci, pentru că s-a săturat de criticile primite din România din partea oamenilor de fotbal sau a fanilor.

„Orice propunere din Rusia va fi luată în considerare de noi. Dan a spus mereu că și-ar dori să se întoarcă în Rusia, să câștige un trofeu aici. De ce să nu accepte oferta la Soci? Dar, repet, deocamdată nu a existat o ofertă clară”, a declarat și Nicolae Pârnău, agentul lui Dan Petrescu.

Dan Petrescu nu ar fi la prima „ispravă” de acest gen. Petrescu a plecat în China din postura de campion de la CFR Cluj, după care s-a întors în Gruia după ce a avut un sezon groaznic în Asia. 

Dan Petrescu ar lăsa clubul pe locul 2 în clasament, dar cu un PLUS de 16 milioane de euro în acest sezon (doar din participarea în Europa League). 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *