Jos palaria

Clujul va avea cel mai mare magazin Lego din Romania

Cel mai mare magazin certificat LEGO® din tara va fi inaugurat weekendul acesta la Polus Center Cluj. Deschiderea va fi marcata de o serie de activitati distractive adresate fanilor LEGO mai mici sau mai mari.

Participantii vor avea ocazia sa contribuie la realizarea unui mozaic din 77.000 de caramizi LEGO, mozaic ce infatiseaza cladirea Cazinoului din Cluj si care va acoperi 7 mp din peretii magazinului.  La deschidere, in apropierea magazinului vor fi amplasate mai multe mese de joaca cu piese LEGO® si LEGO® DUPLO® pentru constructii libere, dar si o zona in care vor putea fi construite cele mai noi seturi LEGO Creator. Totodata, primii o mie de cumparatori se vor bucura de un cadou surpriza. In vitrina magazinului va putea fi admirat un intreg orasel LEGO® construit din sute de mii de piese.

Ziar de Cluj isi da Jos Palaria in fata magazinului cu o suprafata de 150 mp ce va detine cea mai mare gama de produse LEGO din Romania: aproximativ 600 de tipuri de seturi de constructie adaptate fiecarei categorii de varsta in parte.

sursa foto: www.dailyrecord.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *