Rautacisme

Clujul ar putea avea joi alt viceprimar. Moisin se incalzeste in caz de "oarice"

Joi e o zi grea pentru Emil Boc. Si nu numai. 

Inalta Curte va judeca recursul lui Gheorghe Surubaru impotriva deciziei Curtii de Apel care a constatat starea de incompatibilitate in urma unei sesizari ANI. Este foarte posibil ca Surubaru sa fie „descalificat” din functia de viceprimar, lucru care il arunca pe Emil Boc in mijlocul unei probleme de care s-a tot ferit in ultimul an. Pe cine sa puna vice in locul mustaciosului? Pe Radu Constantea nu, ca nu il sufera Moisin sau Tise, pe Loredana Pop, ca radem toti din presa (desi e draguta), pe Ionica Pop nu, ca e deja prea mult. Singura varianta cu adevarat normala si corecta este numirea lui Radu Moisin, soldat disciplinat al partidului, care se tot retrage de circa 4 saptamani, dar nu a ales inca data, de frica ziarelor. 

Radu Moisin isi doreste mult sa mearga viceprimar, mai ales dupa ce l-a infruntat pe Emil Boc in ultimele luni, alegand sa nu participe la niste voturi importante, unul foarte important: votarea noului PUG.

Moisin, si mai suspicios dupa ce l-a vazut pe ginerele lui Blaga la parnaie, stie ca va fi casatorit fortat cu functia asta.

Noi ii dorim din suflet sa aleaga cu inima. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *