Afacerea zilei

Cum îți ușurează viața aplicația hipMenu

Probabil că ești o persoană ocupată, care muncește mult și are puțin timp liber. Poate că ești la birou și se face ora prânzului sau poate că ajungi acasă, seara târziu, și trebuie să iei cina. Care sunt opțiunile tale? Să comanzi mâncare, desigur. Teoretic, este ușor și simplu. Practic, lucrurile se complică. Te gândești la ce ai vrea să mănânci, dar parcă nicio variantă nu îți surâde. Începi să frunzărești site-urile diverselor restaurante care livrează la domiciliu, dar ți-e greu să te hotărăști. Iar când, într-un final, ai luat o decizie, pui mâna pe telefon și suni. Din păcate, sună ocupat. Încerci încă de câteva ori, până ce, la un moment dat, reușești să comanzi. Victorios și satisfăcut, îți aștepți liniștit mâncarea. Evident că aceasta întârzie suficient cât să-ți fi trecut tot cheful și pofta de mâncare. Cam acesta este scenariul pe care, din păcate, l-am trăit cu toții de nenumărate ori. Dar avem, oare, o alternativă? Ce ar fi de făcut?

Din fericire, au apărut, și la noi, aplicațiile specializate care reunesc o serie de meniuri de la restaurante diverse, aparținând diferitelor bucătării sau abordări culinare. Astfel, clujenii se pot mândri cu cea mai cool aplicație de comandat mâncare din România, devenită, în scurt timp de la lansarea în Cluj, liderul local de piață în domeniu, și disponibilă, acum, și în Timișoara. Aplicația hipMenu reunește meniurile celor mai bune restaurante din oraș, clujenii și timișorenii având posibilitatea de a comanda online meniul pe care îl doresc livrat, gratuit, la domiciliu sau la locul de muncă sau pe care vor să-l ia personal, la pachet, direct de la restaurant.

Design-ul foarte modern și aerisit al aplicației, fotografiile de foarte bună calitate ale preparatelor, diversitatea meniului, posibilitatea comenzilor de grup, dar și accesibilitatea și ușurința în ceea ce privește utilizarea determină tot mai mulți utilizatori de internet și de gadget-uri mobile să își comande mâncare prin intermediul hipMenu și, în același timp, conving tot mai multe restaurante să se listeze pe această platformă.

În ceea ce privește numărul de mese livrate prin intermediul aplicației hipMenu, acestea se ridică, doar în ultimul an, la peste 450.000, în Cluj și Timișoara, de 9 ori mai mult decât în cel precedent. Iar trendul este, în continuare, ascendent, de la o lună la alta, în ambele orașe.

Astfel, în numai doi ani de la lansare, platforma a dezvoltat un portofoliu de aproape 40 de restaurante din Cluj, printre acestea numărându-se și Pizza Hut Delivery, Subway, Cantinna, Marty Restaurants, Euphoria, Indigo, Express Chef, Salad Box, Lunchbox, Wok’n Roll, Grande Pizza și Shanghai. Printre principalele alegeri ale clujenilor în ultima perioadă se regăște pizza, mâncarea chinezească, indiană, orientală, sushi-ul, diferitele varietăți de sandwich-uri și lipii, dar și preparatele tradiționale românești, comanda medie fiind, în general, între 50 și 60 de lei.

Dezvoltarea aplicației a fost făcută în 2013 cu ajutorul unei echipe de clujeni, aceasta fiind proprietatea Cloud Treats Inc. o companie americană, localizată în Los Gatos, California, care a conceput și aplicații individuale pentru restaurante precum Subway, Marty sau Indigo. De curând, dezvoltatorii aplicației au creat noi versiuni imbunătățite de iOS și Android, pe care le-au și pus la dispoziția utilizatorilor la începutul lunii iunie.

hipMenu poate fi descărcată gratuit, fiind disponibilă în varianta pentru iOS sau Android pe App Store sau Google Play. Mai multe informații despre aplicație pot fi găsite și pe site-ul www.hipmenu.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *