In vizor

Clujenii sunt nemulțumiți că Poliția Locală nu vede mașinile părinților care blochează traficul: „Locala nu se bagă că sunt părinți <>”

Scris de 584

Clujul se confruntă de ani de zile cu problema părinților care opresc mașinile în fața școlilor pentru a-i lăsa sau a-i lua pe cei mici de la școală, chiar dacă astfel blochează o bandă de circulație. La traficul infernal care e acum în tot orașul din cauza numeroaselor șantiere, părinții nu fac decât să agraveze această situație. 

Clujenii sunt nemulțumiți că atât Poliția Locală cât și polițiștii rutieri închid ochii și nu fac nimic pentru a rezolva această situație. Cei mai mulți sunt de părere că această atitudine este cauzată de faptul că părinții sunt bugetari, iar colegii lor nu vor să îi deranjeze. 

Acolo (n.r la Colegiul Coșbuc) sunt plozi de bugetari ca și la Bălcescu.

Așa e si pe Aleea Slănic,școala Elf. O bandă e blocată și dimineața și după masa.Nu vede nimeni. Între blocuri te trezești un doi cu amendă.

Nu, locala nu se bagă că sunt părinți “bogătași”. Și rutiera la fel.

Nu se va băga nimeni niciodată. Sunt părinți avocați, polițiști samd…

De cealaltă parte se află părinții care afirmă că nu au unde să lase mașinile până când îi lasă sau îi iau pe copii. Asta deși ar putea găsi un loc de parcare și abia apoi să meargă pe jos după copii. Însă s-au obișnuit așa, mai ales că nimeni nu le face nimic.

„Vă rog să vă abțineți cei care nu aveți copii de luat de la școală! Vorbesc în neștire de cauză. La fel este peste tot! Pe Horea, Crișan!”, le transmite un părinte clujenilor nemulțumiți.

Clujenii sunt cu atât mai nemulțumiți cu cât în alte situații când se staționează ilegal imediat vine Poliția Locală și mașina de ridicări. Mai mult, municipalitatea a introdus autobuze școlare din aproape toate cartierele tocmai pentru a elimina traficul din zona centrală cauzată de părinții care își lasă copiii la școală. Autobuzele însă merg mai mult goale pentru că părinții preferă în continuare să îi ducă pe copii cu mașina. 

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours General
  Copilă de 15 ani din Florești, căutată de familie. Dacă aveți informații sunați la 112
 • Acum 6 hours Din oras
  FIRMA CARE AMENAJEAZĂ MALURILE SOMEȘULUI a izbutit o nouă poluare cu ulei a apei în Cluj-Napoca. ABAST tace chitic, ei au problemele lor: cu numiri politice, cu sechestrări de persoane, cu mușamalizări de poluare voluntară…
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu denunţă specula băieţilor deştepţi din energie: “România și-a vândut toată producția de energie pe 2022 (…) S-a dat la 200 -300 de lei!”
 • Acum 7 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță remanierea miniștrilor: “Se va face! Voi avea o discuție cu premierul”. Ciolacu nu a negat că vizați ar fi miniștrii Virgil Popescu sau Vasile Dîncu
 • Acum 7 hours Sanatate
  Sunt cu peste 5.000 de cazuri de COVID-19 mai multe decât în ziua anterioară. Clujul e în top
 • Acum 8 hours Politica
  Vasile Dîncu, despre posibila sa remaniere: “Fals!”
 • Acum 8 hours In vizor
  LĂCOMIA BĂNCILOR CRITICATĂ DUR de către Mugur Isărescu: “Au sărit calul și au dus ROBOR-ul peste dobânda-cheie. Au suprareacționat”
 • Acum 10 hours Editorial
  Alianța Vestului n-a fost altceva decât un mare fâs electoral cu ZERO realizări. Dar foame bolnăvicioasă de imagine a lui Emil Boc ne-a costat 165.000 EUR/an? Ne-a costat
 • Acum 10 hours General
  FURĂ ŞI FUGI: 27.000 de lei, în 25 de minute, atât a crezut că face un tânăr care a dat o spargere în Cluj. Visul s-a terminat cu cătuşe
 • Acum 10 hours General
  Peste 90% dintre clujeni s-au recenzat. Să vedem cu câţi poliţişti locali rămâne Emil Boc, să le dea SPOR DE OSÂNZĂ
 • Acum 13 hours Eveniment
  Un camion a luat foc în Dumbrava, pe cel mai periculos drum din Cluj, DN1E60
 • Acum 13 hours In vizor
  De ce îndeamnă Rafila ”pe toată lumea” să își ridice pastilele de iod de la farmacie. Că a dat o ”comandă” de 30 de milioane de euro la Antibiotice Iași și nu are cum să o distribuie populației
 • Acum 14 hours In vizor
  O asociere dintre STRABAG SRL, desemnată drept ”firmă penală” în mass media română și veșnic abonată la banii statului și GEIGER TRANSILVANIA SRL, firma de casă a fostului primar Iohannis, a primit contractul de peste 420 milioane de lei pentru 15 km. de autostradă între Cheţani şi Câmpia Turzii
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE