Din oras

Clujenii acuză RADP că ține închis Bazinul Grigorescu, ca să nu plătească facturi mari la încălzire

Bazinul Grigorescu a fost din  nou închis pe perioada iernii, situația similară cu anul trecut. Din decembrie, Bazinul a fost închis, explicația oficială oferită de cei de la RADP e că sunt necesare lucrări de reparații.

Anul trecut, bazinul a fost redeschis abia în iunie, iar clujenii se tem că și anul acesta va fi aceeași situație.

Citește și:

RADP închide din nou Bazinul Olimpic Grigorescu: „Mai mult e închis, decât deschis”

În răspunsul oferit de RADP, se menționează faptul că nu a mai putut fi asigurată temperatura apei de îmbăiere conform standardelor legale. Problemele tehnice apărute vort fi remediate de către angajații instituției, iar cu această ocazie va fi făcută și revizia anuală.

Având în vedere că deja se remarcă un tipar, clujenii cred că RADP a luat decizia de a închide bazinul din cauza cheltuielilor mari cu facturile la încălzire.

„Se repara sistemul de încălzire cu oameni interni, practic noi nici nu putem ști dacă chiar e stricat sistemul respectiv pentru că nu putem cere o evaluare făcută sau un contract care s-a semnat cu o firma care repara. Cred că, pur și simplu, NU SUNT BANI ALOCAȚI pentru ca bazinul asta să funcționeze în mod predictibil și accesibil pentru cetățenii cărora li s-a promis asta cu mult PR. Ne duceți cu vorba că să nu recunoașteți că ați decis să economisiți bani închizând bazinul când sunt costuri mari cu încălzirea”, crede o clujeancă.

Și alți clujeni sunt de aceeși părere și cred că, la fel ca și anul trecut bazinul se va redeschide abia în vară, ceea ce înseamnă că e mai mult închis. Desigur că acolo urmează să se construiască noul aquapark care, promit autoritățile, va funcționa pe tot parcursul anului.

Citește și:

Cum știm că e an electoral? Boc le face clujenilor aquapark