Politica

Cum i-au refuzat Boc și Buda pe Dîncu și Cordoș

Organizația PSD Cluj e în derivă maximă. N-au candidat la primăria Clujului, că nu le-au ajuns patru ani să-l găsească. Le-a plecat cel mai vocal consilier local, Anca Ciubăncan, la AUR și oricum nu-i bagă nimeni în seamă în oraș pentru că toată lumea știe că PSD nu mai există de fapt la Cluj.

PSD Cluj a devenit apendicele PNL, fostul PDL, că doar Emil Boc e dumnezeul autorizațiilor de construire pe care le eliberează prietenilor PSD și administrația locală penelistă le angajează soțiile, amantele, știu pesediștii de frunte mai bine, mă mir că nu le este rușine de rușinea lor. Dar asta e o altă poveste.

Știrea bombă e alta! Vasile Dîncu și Alexandru Cordoș s-au oferit să candideze pe liste comune și la județ și la municipiu cu PNL. Normal, doar nu mai au pesediștii nici oameni, nici bani și nici rușine. Au crezut că merge ca la București. Șoc și groază! Emil Boc și Daniel Buda i-au refuzat. Fără liste comune la Cluj. Și bine le-au făcut pedeliștii. De ce să te asociezi cu servitorii când oricum pesediștii clujeni sunt slugile tale. Așa că a rămas cum am stabilit. Fără liste comune la Cluj, iar Dîncu și Cordoș rămân doar cu rușinea.

sursa: gazetadecluj.ro