In vizor

Cluj Capitala Culturala Europeana plateste bani grei pentru idei indraznete

Scris de 1,626

Clujenii inventivi pot participa la un concurs de idei organizat de Asociatia Cluj Capitala Culturala Europeana 2021. Premiul cel mare e de 10.000 de lei. 

Astazi a fost lansat concursul de idei si proiecte pentru sistemul integrat de comunicare, iar data limita pana la care pot fi depuse proiectele este 22 noiembrie 2013. “Un concurs fara precedent”, sustine arhitectul Serban Tiganas.

“Este un concurs pentru arhitecti, urbanisti, designeri, echipe mixte si, de ce nu, jurnalisti. Pot participa persoane fizice, juridice, firme si chiar companii. Concursul este deschis tuturor”, a declarat Florin Morosanu, directorul asociatiei.

Membrii juriului care vor alege castigatorii sunt Radu Munteanu – fostul rector al UTCN si preşedintele juriului, Ioan Sbarciu, fostul rector UAD, arhitectul Ionel Vitoc, Mihaela Agachi (UTCN), Romulus Zamfir (UTCN), Tompa Gabor si Serban Tiganas (OAR).

Premiul I al concursului reprezinta 10.000 de lei, premiul II – 7.000 de lei, premiul III – 5.000 de lei. Vor exista si trei mentiuni de cate 1.000 de lei. 

Concursul isi propune trei paliere de abordare: un sistem de comunicare al intrarilor in oras, comunicarea dintre institutiile administrative si cetateni si comunicarea in cadrul micro-comunitatilor, adica in cartierele orasului.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 35 mins Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 48 mins In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 1 hour Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 3 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 3 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 4 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 5 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 6 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 15 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 20 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 21 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 21 hours Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
 • Acum 21 hours Straineze
  Deși UEFA le-a spus să-și vadă de treaba lor, Federația Maghiară de Fotbal insistă cu harta Ungariei Mari. De ce? Că bancherașul lui Viktor Orban, un oligarh conectat la afaceri cu Rusia, trebuie să-și facă numărul revizionist
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE