Rautacisme

Afara ploua. Clujeni, faceti copii!

Avand in vedere ca afara vremea este mohorata si ploua, in obisnuita conferinta de presa de miercuri, primarul Emil Boc le-a transmis clujenilor un mesaj original: Faceti copii!

Emil Boc a fost intotdeauna un primar aproape de oameni. O dovedesc baile de multime, petrecerile unde face cinste si mai nou, sfaturile prietenesti ale edilului catre cetateni. Astazi, edilul a decis sa le reaminteasca oamenilor o activitate recomandata de o vorba din popor pentru vremea ploioasa: facutul de copii. Adevarul e, ca la cate locuri de munca a creat administratia clujeana, cealalta activitate potrivita pentru timpul ploios – numaratul banilor, e exclusa.
Mesajul a fost transmis de edil in contextul deschiderii unei noi crese in Cluj-Napoca.

“Vom reusi sa acoperim toate solicitarile care exista in Cluj-Napoca pentru locuri in cresa, astfel incat mesajul meu catre clujeni este faceti copii, ca Primaria Cluj-Napoca se preocupa de asigurarea locurilor din crese”, a declarat Boc.

Asadar, dragi clujeni, care v-ati lasat infranati pana acum de lipsa locurilor din crese sau de vremea de afara, aveti verde de la primar!

Foto: ftr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *