Editorial

Cloaca de la IML Cluj

Scris de 660

Daca nu erau ziaristii de la Stiri de Cluj care sa sape cu ambitie in subsolurile IML Cluj, nu am fi aflat niciodata de ciopartirea celor cinci cadavre ale oamenilor strazii. Si ma ingrijoreaza cand vad ca toti colegii de breasla din presa clujeana ignora cazul, sugrumati mai degraba de orgolii profesionale, nesesizand ca nu e vorba de un subiect tabloid, ci de niste fiinte omenesti.

E drept, fara IPad, fara rate la banca si familie, niste nimeni ai strazii, niste cersetori nespalati, dar tot oameni!

Stiu ca procurorii vor putea cu greu sa ii aresteze pe nesimtitii care au facut acest lucru. Cadavrele fara apartinatori au un statut indoielnic si miserupismul birocratic poate adeseori duce la situatii precum cea descoperita de jurnalistii de la Stiri de Cluj, in care niste smecheri pusi pe capatuiala fac ce vor cu organele cadavrelor fara apartinatori. Caci, sa nu imi spuna nimeni ca italienii aia nu au dat bani seriosi ca sa faca la Cluj ce nu pot sa faca in tara lor.

Si daca procurorii clujeni nu pot sa ii aresteze pe criminalii care au facut asta, si daca niciunui om al legii nu ii pasa de spagile care se dau si se iau la IML Cluj, atunci poate ca singura solutie este sabia acelui tatic de la Campia Turzii, care n-a mai rabdat acum o luna si s-a dus sa isi faca dreptate, suparat ca nici pana azi IML Cluj nu i-a dat un certificat de analiza a decesului copilului sau, ucis de nepasarea unor medici.

Priviti inca o data poza cu cele cinci capete si va rog sa ma scutiti pe viitor, macar o vreme, de sintagma “Clujul de cinci stele”.

Nu suntem oras de cinci stele, ci de cinci cadavre decapitate.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 10 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 10 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 11 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 12 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 12 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 12 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 14 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 14 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 14 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 15 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 15 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
UMILĂ OPINIE Editorial

Burlescul fotbalului românesc

Adică despre grotescul situaţiei de a face sport cu cocalari, bişniţari şi săgeţi cu muci […]

Recomandările redacției
TOP CITITE