Politica

Ciolacu: Ne concentrăm pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creşterea preţurilor şi a inflaţiei. Sunt convins că asta aşteaptă românii de la noi. Nu rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcţii sau alte aranjamente electorale

Liderul PSD Marcel Ciolacu transmite, miercuri, că PSD se concentrează pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creşterea preţurilor şi a inflaţiei, el afirmând că este convins că asta aşteaptă românii, nu rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcţii sau alte aranjamente electorale, relatează News.ro.

„Ne concentrăm pe redactarea unui plan de măsuri care să stopeze creşterea preţurilor şi a inflaţiei, să încurajeze producţia autohtonă, să creeze noi locuri de muncă şi să protejeze firmele româneşti”, a scris Ciolacu într-o postare.

„Sunt convins că asta aşteaptă românii de la noi. Nu rotative, comasări de alegeri, bătălii pe funcţii sau alte aranjamente electorale. Oamenii au nevoie de soluţii, de un plan social şi economic articulat, nu de avioane”, a mai spus preşedintele PSD.