Din oras

Cine sunt cele doua hoate minore care terorizeaza Centrul Clujului? Si o intrebare: Tamas de la DGASPC mai exista? Sau e prea ocupat cu insamantarea subordonatelor?

Orasul e isterizat de prezenta in centrul Clujului a doua tiganci minore care fura tot ce prind si bat copii luandu-le diverse bunuri. Cica Politia nu le poate face nimic, ceea e incredibil. S-au dat dume ca fetele ar fi fara parinti si ca ar locui intr-un sat din Cluj. Nici vorba.

Cele doua fete minore de etnie roma stau pe bulevardul Muncii, cea bruneta e fiica vitrega a tiganului cu Bator, calul confiscat anul trecut pentru care Ziar de Cluj a facut o campanie de presa, iar cea blonda e nepoata lui.

Pai, intrebare: daca mai exista lege, de ce nu sunt decazuti din drepturi parintii acestor copile? Sa ne raspunda Daniel Tamas, seful Directiei de Protectie a Copilului, ocupat mai mult cu vacante, protejarea subordonatelor pe care le insamanteaza si cu preamariri politice (haha, se viseaza sef la PSD Cluj – s-ar putea sa avem o surpriza, sa fie stersatura aia de Gabriela Ciot, care face surfing cu Orlando).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *