Rautacisme

Despre curajosul ziarist de la Ziua de Cluj: daca te dau afara, Ionut, suna-ne!

Mult prea fermecati de mizeria ilegala Untold, era sa uitam de un izvor de lumina si prospetime jurnalistica iesit tocmai de unde nu ne asteptam: Ziua de Cluj, publicatie online unde, pe partea de sport, apar numai osanale, asta pentru ca seful ziarului, Mihai Moga, e platit de clubul Universitatea Cluj (va putem arata un stat de plata), fiind si var dulce cu presedintele, dulcele sarantoc Radu Constantea.

De aceea a fost ca un soc sa vedem, dupa groaznicul esec de la Resita, cand U Cluj a luat-o in freza cu 2 boabe, un articol corect scris, ba chiar si putina muita in titlu:

 

Daca nu v-ati prins, Ionut Grindean, jurnalistul care semneaza, le-o da fin celor din conducerea U care au abordat, dupa ratarea penibila a promovarii, strategia de a aduce desculti din fotbalul portughez. Care au livrat canci. Insa ne-a placut aia cu „zero futebol”, am ras super bine.

Ionute, daca te da Moga afara, te asteptam la noi in redactie, aici e atmosfera adevarata, avem chiar si votca in refrigerator. Si iti vei putea face cum vrei meseria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *