Anchete

Cine face parte din echipa Cluj Never Sleeps, festivalul care a primit finantare de 80.000 de euro din bani publici

Pentru proiecte derulate in cadrul programului Cluj Never Sleeps s-au alocat din bugetul local in total 365.000 de lei. Cu acesti bani sunt finantate 13 proiecte, desfasurate in perioada 19-21 iunie. Cluj Never Sleeps a fost un proiect al Federatiei Share care a inceput in 2013, insa anul trecut nu a mai avut loc.

In 2013 Cluj Never Sleeps a avut loc in 21 iunie si nu a avut succesul scontat. In program erau prevazute piese de teatru, concerte si proiectii de filme, precum si o sedinta de Consiliu Local la miezul noptii. Tot atunci a avut loc celebra bataie cu perne la care a participat si edilul Emil Boc.

Dupa ce in 2014 Clujul a dormit, anul acesta Cluj Never Sleeps s-a comasat cu proeictul Day 15 al Federatiei Share, iar evenimentul principal este o petrecere pe malul Somesului.

Cine face parte din echipa care coordoneaza proiectul?

Directorul festivalului este Alexandra Mihali, care, desi nu se afla in echipa prezentata pe site-ul Federatiei Share, aceasta a participat la evenimente prezentandu-se vicepresedinte program din partea Federatiei. Mihali lucreaza la firma Overlap – fondata in noiembrie 2014, unde proprietar este Cristian Avram, directorul artistic al Cluj Never Sleeps. Avram lucreaza si la Departamentul de Comunicare si PR al Teatrului National Lucian Blaga.

Roxana Tarko a fost anul trecut voluntar TIFF, iar acum in cadrul Cluj Never Sleeps se ocupa de coordonarea evenimentelor speciale.
Razvan Luca, coordonator departament Reactivare Urbana in cadrul Federatiei Share si cel care se ocupa de programul Day 15 in cadrul Capitalei Tineretului, este in echipa Cluj Never Sleeps coordonator proiecte. Luca este cel care a realizat si totemul Capitalei de 20.000 de euro din Parcul Central.

Regizorul de teatru Andreea Iacob este coordonatorul voluntarilor de la Cluj Never Sleeps. Ea este colega cu Cristian Avram la Teatrul National, dar si in organizatia Shift – Transilvania Art Grup.

Coordonator proiecte este Borzasi Sarolta, manager multiculturalism al Federatiei Share. Borzasi a facut parte din board-ul de conducere al Uniunii Studentilor Maghiari.
In aceeasi organizatie, responsabil pe partea de cultura este Godri Csilla, care in Cluj Never Sleeps este  si ea coordonator de proiecte.

Evenimentele principale ale editiei din acest an sunt Beach Party-ul de pe malul Somesului, spectacolul Clovni Extraterestri din Piata Unirii, Roata de Foc din curtea Institutului Francez si concertul Loose Neckties Society din curtea Teatrului Maghiar.

Pe langa acestea vor avea loc si o serie de alte evenimente in organizarea ONG-urilor, finantate din bugetul local. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *