Din oras

Mandru ca sunt clujean, pagina cu adevaruri amuzante ale orasului de pe Somes

Daca ai vazut porci mistreti pe strada, daca atunci cand spui Tabita nu te gandesti la o persoana, ci la un magazin, daca te intalnesti cu prietenii “la coada calului”… esti din Cluj. Cea mai noua pagina in care se regasesc toti clujenii, “Mandru ca sunt clujean”, a strans peste 6.000 de aprecieri in doar cateva saptamani.

Asta pentru ca, asa cum se poate observa aproape la fiecare comentariu, postarile de pe aceasta pagina sunt adevaruri pe care cineva care locuieste in alt oras nu le-ar intelege: de exemplu, cum atunci cand spui cuiva ca mergi la Sora nu te referi la o ruda de gradul intai.

In spatele proiectului sta Krisztina Fejer, o tanara din Cluj care in urma cu mai putin de o luna si-a propus sa promoveze Clujul prin poze cu texte amuzante sau dragute. Iar ideea ei a fost imbratisata de mii de clujeni. Pagina de Facebook a ajuns, in doar doua ore, la 2.000 de like-uri.

“Sincer, ma asteptam sa le placa ideea, insa nu atat de mult. Am multe mesaje la care inca trebuie sa raspund, clujeni care mi-au trimis idei sau poze. Trebuie sa le analizez si sa vad ce se poate posta”, spune tanara.

Pe viitor, ea spune ca vrea sa promoveze mai bine si mai frecvent pagina in care se regasesc atat de multi clujeni.

“Sincer sper sa nu se opreasca like-urile, avem un oras superb ce merita promovat. Vreau sa caut si sa postez fotografii cat mai speciale, eventual unele concursuri, poze amuzante sau orice e in folosul clujenilor”, mai spune aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *