In vizor

Cine este Camelia Sălcudean, noul subprefect al județului Cluj, numit de USRPLUS

După ce PLUS Cluj le-a luat celor din USR Cluj toate posturile de parlamentari, acum a desemnat și subprefectul. Camelia Sălcudean este alegerea filialei Plus Cluj pentru această funcție. 

Camelia Sălcudean este licențiată în științe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității „Babes Bolyai” din Cluj și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român. A ocupat diferite funcții în cadrul BCR, activând în principal în zona de contact dintre business și IT, identificând soluțiile optime pentru diferite fluxuri de activitate și având contribuții la dezvoltarea și implementarea unor aplicații informatice bancare.

Este secretar general al filialei PLUS Cluj și a fost aleasă consilier local în cadrul Consiliului Local Florești.

Potrivit declarației sale de avere ea deține împreună cu soțul un teren intravilan de 340 mp în comuna Florești achiziționat în 2003 și o casă de 311 mp construită în 2004. Familia Sălcudean deține două autotusiem, un Renault Megane din 2006 și un Nissan Qashqai din 2010. Camelia Sălcudean are un cont în lei în care are 5693 de lei și un fond de pensii în care a acumulat 81319 lei. Deține acțiuni la Erste Group Bank în valoare de 13.590 de euro. Familia Sălcudean are contractate cinci credite la BCR în valoare de 51.542 de euro și 20.000 RON.

Camelia Sălcudean a declarat un venit de 58.659 lei, salariu de la BCR unde ocupă funcția de specialist credite. Soțul său este inginer la Nord Conforest SA, de unde a obținut venituri în valoare de 56.883 lei.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *