Din oras

Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…

Exercițiile de PR în contul municipalității clujene continuă cu firma care execută la propriu parcul ”Armătura”. În presa de chitanțier a municipalității s-a dat o declarație și niște poze prin care suntem anunțați că, măcar vara aceasta, clujenii se vor putea bucura de niște copaci, niște iarbă și multă dală și beton.

Remarcăm cum, dintr-o dată, toți câștigătorii de licitații ai autorităților clujene locale au devenit guralivi, dornici de comunicare și transparenți. Deh, Însuși El e la Bruxelles și-și conservă energia pentru investițiile majore ale Clujului, să vadă cum o să o scoată la capăt cu metroul, să nu-l dea prea tare de gard.

”Vrem să vă ținem la curent cu stadiul actual al lucrărilor din Parcul Armătura. Suntem foarte mulțumiți să vedem că proiectul avansează în ritm susținut și că lucrările sunt executate în proporție de 86%.Lucrările care urmează să fie finalizate includ finisajele, pregătirea zonelor care vor fi însămânțate și realizarea spațiilor verzi. De asemenea, se va instala un covor de tartan pe zona terenului de sport pentru a oferi un spațiu modern și sigur.

Vă vom ține la curent cu evoluția proiectului” – a transmis fericita firmă constructoare.

Vă mulțumim! Mai ales că termenul de finalizare al lucrărilor la Parcul Armătura era martie 2023, luna curentă. Cel puțin așa arunca cu vorbe de la emisiunile sale de chitanțier primarul Emil Boc, acum un an.

”Parcul Armătura – 3,2 ha, vor fi plantați 103 arbori – șantier la 18 %, termenul de finalizare fiind martie 2023.”

Mno, amu-i la 86%, în creștere, ca cotele apelor Someșului navigabil.

Fotografia este fix de acum un an, din 31 martie 2022, data declarației fde mai sus. Am pus-o, că ni se pare că vedem în ea ceva umbră de city manger al Clujului. Dacă aveți posibilitatea, vă rugăm să măriți fotografia și să ne confirmați că în ea este chiar absentul Gheorghe Șurubaru, marele nostru maestru popicar și city manager în timpul liber.