Din oras

AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”

Ce ne mai plac nouă exercițiile de PR!

După ce s-a tot mințit timp de 7 ediții ale discotecii ilegale în aer liber cu muzică pe stick, UNTOLD, că gazonul distrus a fost înlocuit pe banii distrugătorului, am aflat că acest gazon n-a fost schimbat NICIODATĂ în 11 ani. Normal, autoritățile locale s-au prefăcut că nu aud nicio întrebare venită dinspre mass media cu privire la minciunle zise și au organizat o licitație (că nu se mai putea, până și hoții de la ”Liga lui Mitică” s-au sesizat că e o mizerie de nedescris pe Cluj Arena) și au organizat o licitație prin care un consorțiu de firme face ceea ce se lăudau ei că fac după fiecare mascaradă UNTOLD.

Normal, gazonul se schimbă tot în familie.

Revenind la PR, în mass media de chitanțier a municipalității a apărut o declarație a lui Mircea Crăciun, directorul general Eco Garden Construct care dă ”sinopticul” la zi al pacientului ”gazon”.

”Am finalizat până la această oră evacuarea vechiului substrat și a gazonului precedent, până la cota solicitată, urmând să facem măsurătorile adecvate și evaluarea substratului existent. Săptămâna viitoare, luni mai exact, se va interveni la sistemul de drenaj, în sensul în care va fi vizitat pe bază de cameră, vizual, și se va curăța complet. După aceea vom începe umplerea cu substratul nou, așa cum recomandă UEFA.

O parte din gazonul care a fost pe suprafața de joc a fost recuperat sub formă de role și a fost montat în proximitatea stadionului, în spațiile exterioare care au necesitat regazonare. S-a refolosit în scopul pe care l-a avut Consiliul Județean. În rest, suntem în grafic cu lucrările și totul merge conform planului”.

Sperăm să fiți gata la timp pentru ediția de anul acesta a UNTOLD și să vă încadrați în normele cerute de Buta.

În foto e gazonul așa cum l-a lăsat Buta după fiecare ediție, ca apoi să fim mințiți, că pe banii lui, s-a refăcut la starea inițială.

Mulțumim.