Din oras

AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”

Scris de 869

Ce ne mai plac nouă exercițiile de PR!

După ce s-a tot mințit timp de 7 ediții ale discotecii ilegale în aer liber cu muzică pe stick, UNTOLD, că gazonul distrus a fost înlocuit pe banii distrugătorului, am aflat că acest gazon n-a fost schimbat NICIODATĂ în 11 ani. Normal, autoritățile locale s-au prefăcut că nu aud nicio întrebare venită dinspre mass media cu privire la minciunle zise și au organizat o licitație (că nu se mai putea, până și hoții de la ”Liga lui Mitică” s-au sesizat că e o mizerie de nedescris pe Cluj Arena) și au organizat o licitație prin care un consorțiu de firme face ceea ce se lăudau ei că fac după fiecare mascaradă UNTOLD.

Normal, gazonul se schimbă tot în familie.

Revenind la PR, în mass media de chitanțier a municipalității a apărut o declarație a lui Mircea Crăciun, directorul general Eco Garden Construct care dă ”sinopticul” la zi al pacientului ”gazon”.

”Am finalizat până la această oră evacuarea vechiului substrat și a gazonului precedent, până la cota solicitată, urmând să facem măsurătorile adecvate și evaluarea substratului existent. Săptămâna viitoare, luni mai exact, se va interveni la sistemul de drenaj, în sensul în care va fi vizitat pe bază de cameră, vizual, și se va curăța complet. După aceea vom începe umplerea cu substratul nou, așa cum recomandă UEFA.

O parte din gazonul care a fost pe suprafața de joc a fost recuperat sub formă de role și a fost montat în proximitatea stadionului, în spațiile exterioare care au necesitat regazonare. S-a refolosit în scopul pe care l-a avut Consiliul Județean. În rest, suntem în grafic cu lucrările și totul merge conform planului”.

Sperăm să fiți gata la timp pentru ediția de anul acesta a UNTOLD și să vă încadrați în normele cerute de Buta.

În foto e gazonul așa cum l-a lăsat Buta după fiecare ediție, ca apoi să fim mințiți, că pe banii lui, s-a refăcut la starea inițială.

Mulțumim.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 2 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 3 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 13 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 15 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 20 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 21 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 24 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 1 day In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 2 days In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE