FOTOGRAFILA

Chiar nimeni nu vede chixul „regazonării” de pe Cluj Arena, „orezăria” de acolo? Tișe: „Stadionul este pregătit pentru fotbal”. Doar că „maronul” de pe teren este la fel de vizibil ca şi cel din comunicat

Abia ce am arătat ieri fotografiile făcute de gsp.ro cu gazonul de pe Cluj Arena. Şi am scris cum „Untold, Eco Garden și administrația publică locală își bat joc de U Cluj, de suporteri și de oraș. Priviți pe ce ”orezărie” sunt chemați jucătorii clujeni să se bată cu cei de la Sepsi”.

Şi presa locală de chitanţier preia cu copy-paste un comunicat al CJ Cluj prin care suntem anunţaţi, triumfalist, că:

„Stadionul Cluj Arena este pregătit pentru a găzdui partide de fotbal. Chiar ieri au avut loc două meciuri în Champions League la fete, în weekend mai sunt programate încă două, în aceeași competiție, iar luni se dispută un meci din Superliga națională. Gazonul a fost înlocuit în toate zonele afectate, pe cheltuiala organizatorului Untold, nefiind folosite fonduri publice”.

Cu puţin bun simţ se poate vedea chiar din poza trimisă de CJ Cluj că „orezăria” e acolo, doar că e mai udă, că or fi dat drumul la sistemul de irigare.

„Maronul” de pe teren este la fel de vizibil ca şi cel din comunicat.