Sport

Vasile Miriuţă, propuneri pentru Naţională: „Camora e fratele meu mai mic, nu găseşti fundaş stânga mai bun. Larie trebuia convocat deja”

Antrenorul CFR-ului, Vasile Miriuţă, a vorbit la conferinţa de presă oficială dinaintea Supercupei României şi despre posibila convocare la echipa naţională a lui Mario Camora.

Portughezul a fost contactat de FRF pentru a-şi depune actele de cetăţenie, însă Miriuţă a făcut un lobby important şi pentru Ionuţ Larie, fundaşul central al feroviarilor. Potrivit tehnicianului de la CFR, ambii jucători aveau câteva selecţii la echipa naţională dacă el era selecţioner.

„Camora e jucătorul meu, poate fratele mai mic al meu, am un respect mare pentru el, e un jucător de mare caracter. Dacă acum 3-4 ani eram selecţioner, îi dădeam paşaport românesc şi juca încă de atunci la echipa naţională. Fundaş stânga ca el nu găseşti în România, dar sper că acum, cu noul selecţioner, să primească cetăţenia şi să fie concocat. Pe de altă parte, Larie joacă de trei ani la cel mai înalt nivel, despre ce vorbim? De mult trebuia convocat, dar nu am fost eu selecţioner, pentru că avea câteva meciuri până acum la Naţională”, a spus Miriuţă, potrivit CJSport.ro.

Cel mai probabil, Camora va debuta pentru România în această toamnă, în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, antrenorul CFR-ului fiind convins că noul selecţioner, Cristoph Daum, va avea o arie mult mai mare de selecţie din campionatul intern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *