In vizor

CFR Cluj conduce topul datornicilor la bugetul local

Scris de 1,027

Primăria Cluj-Napoca a publicat lista cu principalele persoane juridice care înregistrează datorii la bugetul local. Topul este condus de clubul de fotbal CFR Cluj care figurează cu o datorie de 1.654.945 de lei.

CFR Cluj este campioana României și are șanse să se califice chiar în Champions League. Mai mult, recent clubul a primit susținere financiară din partea celui mai mare proiect imobiliar TSC. Poate ca din acești bani clubul va reuși să își achite și datoriile către bugetul local.

În top cinci persoane juridice care au obligații fiscale restante mai regăsim firma SC Gormet SRL cu o datorie de 760.969 lei. Aceasta are trei asociați nemți, iar administratorul firmei este Imre Joseph. Firma a fost înființată în 2006 și  are ca și obiect de activitate fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice. În 2020 a avut o cifră de afaceri de 17.410.392 de euro și un profit de 91.529 de euro. 

Locul trei al topului datornicilor este ocupat de Terra Intermed Consoulting, deținută de grecul Katsourakis Michail, cu o datorie de 411.066 lei. Firma înființată în 2012 are ca și obiect de activitate activitati de consultanta pentru afaceri si management. În 2020 a avut o cifră de afaceri de 51.047 lei și profit de 31.932 lei. 

În top mai regăsim SC Unirea SA, cu o datorie de 410.139 lei. Firma controlată de omul de afaceri Ioan Bene are ca și obiect de activitate fabricarea utilajelor și a mașinilor-unelte pentru prelucrarea metalului. În 2020 a avut o cifră de afaceri de 807.508 de euro și profit de 124.339 de euro. 

Ultimul loc în topul datornicilor este ocupat de SC Kroeg SRL cu o datorie de 238.222 lei. Firma deținută de Fatol Gheorghe are ca și obiect de activitate restaurante. Firma a funcționat pe pierderi încă din 2016. În 2020 a avut pierderi de 5.339 de euro. 

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours General
  Șeful IPJ Cluj a reușit să îl captureze pe criminal în Bihor
 • Acum 8 hours Justitie
  INTERVIU despre decizia mizerabilă dată în cazul lui Liviu Man. După ce a fost arestat, judecat 12 ani și achitat, instanța i-a calculat suferința
 • Acum 10 hours PubliNews
  Lumea Dinozaurilor: expoziție cu dinozauri animatronici de până la 13 metri lungime, la Iulius Mall Cluj
 • Acum 10 hours Vocea ta
  Apare un nou #metoo? Proprietara localului Insomnia dă în vileag numele unui alt bărbat violent, după moartea tinerei Molnar Beata
 • Acum 10 hours Rautacisme
  Mesajul subtil al Elenei Udrea pentru Emil Boc
 • Acum 10 hours Din oras
  Sunt șanse ca anul acesta să înceapă lucrările la pasajul Tăietura Turcului? Emil Boc: „Dacă nu vor fi contestații, că aici, partea de contestații, numai Dumnezeu o poate ști!”
 • Acum 12 hours Sport
  Gura securiciului Dîncu adevăr grăiește: „OPERATIV, am lucrat mai mult pentru CFR Cluj”
 • Acum 12 hours Din oras
  Clujul duce tema gunoaielor «la nivelul următor»: „Problema de la Pata Rât nu noi am construit-o. Ea își are originea în anii 2000, prin scăparea de sub control a orașului de-atunci”
 • Acum 13 hours In vizor
  Veste bună pentru investitorii imobiliari, proastă pentru cumpărători! Trenul metropolitan va duce, pe o rază de 50 de km, prețurile mari din Cluj
 • Acum 13 hours Justitie
  Suspecții principali în cazul tinerei ucise ar trebui să fie polițiștii, procurorii și judecătorii? De ce era Bone Ferenc în libertate?
 • Acum 13 hours Din oras
  Termoficare Napoca SA vrea să își facă parc fotovoltaic în Cluj-Napoca
 • Acum 16 hours Din oras
  E ca și făcută – Centura metropolitană – în «etapa finală de pregătire»: „Aceste proiecte vor permite Clujului să treacă iarăși la nivelul următor, în orizontul anilor 2030-2050”
 • Acum 16 hours Din oras
  “FOTOŞOAPELE” lui Emil Boc: “Lucrările la Parcul Zorilor ar putea să înceapă într-o lună de zile”. Cam cum e şi cu “Someşul Navigabil”, clădirea Filarmonicii, sau linia de tramvai prelungită până în Floreşti
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE