Sport

CFR Cluj a scăpat de penalizare după cinci etape, cu una mai târziu faţă de anul trecut: “Acum simţim şi noi că a început campionatul”

CFR Cluj a avut nevoie de cinci etape din Liga I ca să scape de penalizarea de şase puncte cu care a început campionatul.

Victoria la scor împotriva campioanei Astra Giurgiu i-a săltat pe feroviari la plus două puncte în clasament, iar elevii lui Vasile Miriuţă au recunoscut că se simt mult mai bine după ce au scăpat de povara celor şase puncte.

“Trebuia de mult să ajungem pe plus în clasament. În sfârşit simţim şi noi acum că a început campionatul, te simţi altfel când eşti pe plus şi sperăm să facem cât mai multe puncte. Am dat cinci goluri Astrei, sperăm să dăm tot aşa şi pe viitor, de-asta e frumos fotbalul, sunt multe goluri”, a spus portarul ardelenilor, Mihai Mincă.

Saltul la două puncte în clasament a venit în ziua în care preşedintele Iuliu Mureşan a putut să vizioneze, pentru prima oară în acest sezon, un meci al CFR-ului din tribune. Oficialul din Gruia a intrat la finalul jocului în vestiar şi a vorbit atât cu jucătorii, cât şi cu tehnicianul clujenilor, Vasile Miriuţă spunând că venirea lui Mureşan la stadion a fost de bun augur, conform CJSport.ro.

“Nu mă aşteptam la un aşa scor cu Astra, dar ne-am dorit să câştigăm, să venim pe plus în clasament. Sunt foarte bucuros de aceste trei puncte şi de jocul prestat de echipă, dar trebuie să rămânem modeşti şi să muncim la fel de bine la antrenamente. Cu domnul preşedinte am discutat de multe ori în această săptămână, este îmbucurător că s-a întors şi că e alături de noi”, a spus şi Vasile Miriuţă.

În sezonul trecut, început tot cu o depunctare identică, feroviarii au ajuns la plus două puncte în clasament cu o etapă mai devreme, ardelenii câştigând, 2-0, meciul cu FC Voluntari din runda a patra. Pentru CFR urmează în weekend un meci pe terenul ultimei clasate, ACS Poli Timişoara, formaţie care nu a recuperat niciun punct până acum din penalizarea de -14 cu care a început campionatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *