Din oras

Zi cu ghinion maxim pentru un hot clujean

Un hot din Cluj a avut o zi groaznica. A fost oprit in trafic de un echipaj de politie, dupa ce reusise sa valorifice fierul furat. Colac de sarma peste pupaza, deoarece duhnea a alcool, a fost dus la spital, pentru a i se recolta probe biologice. Acum e in arest.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj au fost sesizaţi că o persoană de sex masculin sustrage diferite bunuri din zona depoului. La faţa locului, poliţiştii au fost informaţi, de către un agent de pază, că persoana care făcea obiectul sesizării a reuşit să fugă cu bunurile sustrase, cu un autoturism.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit depistarea şi oprirea în trafic a autoturismului în cauză, în localitatea Baciu.
Conducătorul auto, un bărbat de 20 ani, din comuna Sânpaul, avea permisul de conducere reținut, fiind cercetat în alte dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

În urma controlului corporal, asupra bărbatului au fost găsite 2 chitanţe de predare a 46 de kilograme de fier vechi pe care l-ar fi sustras din zona depoului, din Cluj-Napoca.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de  alcoolemie în sânge. În cauză, poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat.

Acesta a fost reţinut de către polițiști pe o perioadă de 24 de ore, iar magistrații au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *