Sport

Mihai Mincă, sperietoare pentru adversari la 11 metri. Ce i-a spus Săpunaru după penalty-ul ratat aseară

CFR Cluj are un portar care, în acest sezon, pare că îi domină pe adversari la loviturile de la 11 metri.

Mihai Mincă l-a înlocuit pe Traian Marc după ce acesta din urmă a primit trei goluri la Botoşani, iar noul titular din poarta ardelenilor a reuşit performanţa de a lua doar două goluri din şase penalty-uri executate de jucătorii adverşi. În meciul de Cupa Ligii cu CSU Craiova, trei olteni au vrut să-l învingă pe portarul înalt de 1.96 m cu şuturi puternice, dar au trimis peste poartă, în timp ce aseară Săpunaru a rămas fără inspiraţie tocmai din cauza lui Mincă.

„Mi-a zis după meci că a vrut să dea scăriţă, dar a văzut că nu am plecat pe niciun colţ şi de acolo nu a mai ştiut ce să facă şi unde să dea. Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa într-un moment decisiv al meciului, că am fost inspirat. Echipa naţională? Eu m-am gândit de mult la ea, dar nu am avut uşile deschise niciodată şi mi-am cam luat rămas bun de la ea”, a declarat Mincă la finalul jocului cu Astra Giurgiu, potrivit CJSport.ro.

Portarul CFR-ului (31 de ani) este cel mai vechi jucător al clujenilor, acesta venind în Gruia în 2011, cu şase luni înaintea căpitanului Mario Camora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *