PubliNews

Cele mai mari câștiguri din istoria jocurilor de noroc

Jocurile de noroc trebuie practicate pentru distracție, dar în istorie există și cazuri ale unor oameni care au dus adrenalina la un nivel cu totul incredibil. De asemenea, sunt și cazuri ale unor oameni cărora norocul le-a adus câștiguri impresionante.

Cel mai mediatizat câștig mare din istoria jocurilor de noroc este cel obținut de omul de afaceri Kerry Packer. Acesta este un cunoscut om de afaceri din Australia, cu o mare pasiune pentru blackjack. Într-o seară, el a intrat în cazinoul MGM Grand din Las Vegas și a jucat blackjack la mai multe mese simultan, mizând câte 250 de mii de dolari pentru fiecare mână. La finalul serii, el a plecat acasă cu 40 de milioane de dolari.

Packer a mărturisit că nu joacă însă pentru bani, ci pentru adrenalină. El a înregistrat și câteva pierderi importante, cea mai cunoscută fiind în valoare de 19 milioane de lire sterline, la cazinoul Ritz din Londra.

Tot la 40 de milioane de dolari este estimat și câștigul obținut de Archie Karas la poker. Ce-i drept, acestea nu au fost înregistrate într-o seară, ci pe parcursul a 30 de luni. El a avut o serie impresionantă, iar imigrantul grec a obținut în acest interval 40 de milioane de dolari.

Câștiguri amețitoare la sloturi cu jackpot

Sloturile cu jackpot sunt cu siguranță pe placul tuturor jucătorilor recreaționali. Să mizezi o sumă foarte mică și să te gândești că poți câștiga un premiu impresionant printr-un simplu spin, este cu siguranță ceva ce îți crește nivelul de adrenalină. Și sunt destui oameni în istorie care au simțit asta pe pielea lor.

Cel mai mare câștig la sloturi cu jackpot este în valoare de 39.7 milioane de dolari. Numele norocosului nu este cunoscut, însă e vorba despre un dezvoltator de software care a intrat în Excalibur Hotel and Casino cu intenția de a se distra. Avea la el 100 de dolari, sumă pe care mulți o folosesc când merg în Vegas, dar el a plecat acasă cu 39.7 milioane de dolari.

Foarte aproape de această sumă este și Cynthia Jay. Ea a fost chelneriță la Monte Carlo din Las Vegas, iar în timpul liber a decis să se joace la sloturi. Într-o sesiune, ea a reușit să câștige nu mai puțin de 34.9 milioane de dolari. Cu acești bani, și-a organizat nunta visurilor sale câteva săptămâni mai târziu. Totuși, ea a rămas paralizată la scurt timp după ce a câștigat premiul, fiind victima unui accident de mașină.

Un alt caz fericit este cel al unei femei în vârstă din California, pe nume Johanna Heundl. Ea a văzut într-o zi un slot Megabucks și a decis să-și încerce norocul. A avut la ea 170 de dolari și a reușit să câștige din prima lovitură jackpotul în valoare de 22.6 milioane de dolari.

https://www.youtube.com/watch?v=RLQ2jkZhh2U

Câștiguri impresionante la sloturi cu jackpot se obțin și în mediul online. Sunt cazuri în care acestea au trecut de ordinul milioanelor de euro. Iar partea cea mai bună este că cele mai populare jackpoturi sunt conectate la sloturi care oricum sunt îndrăgite de utilizatori. Astfel, ei se pot juca titlurile preferate, iar orice spin îi aduce și în cursa spre câștigarea unui jackpot impresionant.

În mediul online, la sloturile cu jackpot progresiv, o mică parte din fiecare miză este direcționată spre fondul de premiere. Astfel, pe măsură ce mai mulți jucători apasă spin și premiul nu este câștigat, fondul de premiere ajunge la sume amețitoare uneori. În momentul în care jackpotul este câștigat, suma se resetează, iar fondul crește din nou pe măsură ce utilizatorii apasă spin.