Din oras

Cei mai in voga designeri si fashion-bloggeri te invita la My Style in Iulius Mall

Amatorii de fashion vor afla care sunt tendințele vestimentare ale sezonului primavara/vara 2015 direct de la designeri si fashion-bloggeri in perioada 5 – 8 martie 2015, in intervalul orar 17.00 – 20.00, la My Style, in Iulius Mall.

Cei mai in voga designeri vestimentari si fashion bloggeri din Cluj-Napoca -Alina Ceusan, Sandra Bendre si Ioana Chisiu, impreuna cu designerii Oana Lupas, Laura Firefly si Andrea Andras – ii vor invața pe doritori ce sa poarte, cum sa poarte si, mai ales, cum sa descopere stilul care li se potriveste.

Mai mult, Iulius Mall pune la bataie sase sesiuni de shopping. Castigatorii vor avea ocazia, sub consilierea directa a uneia dintre cele sase experte in moda, si cu un buget de 1.000 de lei, de a alege tinuta care ii reprezinta, de la cele mai trendy magazine din mall. La final, stilistii salonului Gett´s Color Bar se vor ocupa de make-up si hair styling.

“Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la Centrul Info de la parterul Iulius Mall, incepand de miercuri, 4 martie 2015, cu un bon de cumparaturi de minimum 200 de lei de la magazinele de imbracaminte, accesorii, cosmetice sau incaltaminte. Locurile sunt limitate, fiind acceptate maximum 15 persoane pentru fiecare sesiune de styling”, arata reprezentantii mall-ului.

 Programul sesiunilor fashion:
Alina Ceusan – joi, 5 martie, ora 17.00
Andrea András – vineri, 6 martie, ora 17.00
Sandra Bendre – sambata, 7 martie, ora 17.00
Laura Firefly – sambata, 7 martie, ora 18.30
Ioana Chisiu – duminica, 8 martie, ora 17.00
Oana Lupas – duminica, 8 martie, ora 18.30

De asemenea pana pe 8 martie,  daca faci cumparaturi de minimum 100 de lei din mall poti participa la campania „Fashion loves spring!”, unde marele premiu este o sesiune de shopping in valoare de 1.500 de euro. in plus, in urma tragerii la sorti, zece doamne si domnisoare vor fi rasfatate cu seturi de cosmetice Sephora, iar alte zece persoane vor primi carduri cadou la Gett’s Color Bar. Zilnic, primele 80 de persoane care se inscriu in campanie sunt premiate instant cu produse de infrumusetare oferite de Cosmetic Plant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *