Reportaj

Ce vor femeile de pe Tinder la Cluj

Scris de 7,429

Cu toate că nimeni nu are Tinder la Cluj, toată lumea e acolo! Cu poze reale, doar cu peisaje sau cu pisici, femeile folosesc această aplicație, deși majoritatea nu recunosc sau spun că și-au făcut profilul doar la mișto. Nici bărbații nu sunt mai prejos, însă de ei ne vom ocupa într-un alt articol.

Din analiza a sute de profiluri și după o laborioasă muncă de teren, vă putem prezenta câteva tipologii feminine mai des întâlnite la Cluj, pe Tinder. Ce vor, așadar, femeile care folosesc această aplicație renumită de dating?

Femeile vor bărbați înalți

Majoritatea femeilor de pe Tinder, slabe sau grase, scunde sau înalte, frumoase sau deștepte, vor pe Tinder bărbați înalți. 1.80 pare a fi standardul de aur, minimul de la care se pornește, înălțimea fiind calculată, bineînțeles, pe verticală (și nu pe orizontală, așa cum s-ar putea crede, vorbind totuși despre o aplicație de întâlniri amoroase).

Dragostea se măsoară pe Tinder în centimetri, cu toate că, la pat, alte lucruri sunt mult mai importante.

Mamele singure, divorțate, își caută jumătatea

O altă tipologie des întâlnită în rândul femeilor de peste 30 de ani este cea a mamelor singure, divorțate, care își caută pe Tinder jumătatea. Ele își scriu clar pe profil, să se știe de la început, că nu vor aventuri, sex de ocazie, bărbați căsătoriți sau cu copii, ca și ele. Mai scriu și că se lasă greu, că sunt deștepte și dau de înțeles că s-ar lăsa mai ușor, dacă ai corespunde standardelor: să fii frumos, inteligent, înalt, cu bani ș.a.m.d. Păcat că nimeni nu corespunde!

„Artistele” neînțelese nu prea știu ce vor

„Artistele” neînțelese postează citate motivaționale, platitudini emoționale și urăsc oamenii superficiali și bărbații agramați care încearcă să le agațe în cele mai penibile moduri. Nu prea știu ce vor, dar, după ce stau pe uscat o vreme, acceptă temporar ce găsesc mai bun pe o piață de dating unde nu prea ai ce găsi.

Veganele fit, meditative și culte, caută bărbați asemenea lor

O categorie frecvent întâlnită pe Tinder este și cea a veganelor fit, meditative și culte, femei care își caută un bărbat cu care să rezoneze pentru a face yoga în natură, pentru a citi Kama Sutra în tandem, pentru a se cățăra pe stânci, a practica mindfulness ș.a.m.d. Genul preferat este, de obicei, hipsterul cu barbă, care nu refuză o tăvăleală în natură sau o meditație sănătoasă în weekend, pentru că veganele fit sunt carieriste și nu au timp de bărbați de luni până vineri.

Femeile sătule de complicații și de bărbați perfecți caută imperfecțiunea și simplitatea

Nu le plac pătrățelele, complicațiile psihologice, finețurile relaționale, vor un bărbat cu care să meargă treaba șnur, simplu și fără probleme! Dacă mai are și burtă e perfect, e mai ușor de lăsat după!

Femeile călătoare caută companie

O bună parte dintre femeile de pe Tinder sunt dependente sau pasionate de călătorii. Ele fie își caută un partener pentru escapade turistice, fie sunt în Cluj pe moment și au chef… De ce au chef? Știți voi!

Femeile timide caută bărbați cu tupeu

Pe Tinder sunt și multe femei timide, care ar vrea, dar nu îndrăznesc. Ele își caută un bărbat îndrăzneț, căruia să-i cedeze. Din prima, din a doua, nu contează! După, pot spune că ele nu au vrut, dar că s-a întâmplat! Asta e! Csf? Ncsf!

Femeile dezinhibate vor sex și își asumă asta

Există pe Tinder și suficiente femei dezinhibate, care știu ce vor, care vor doar sex și nu se ascund după deget(e). Ele fac rapid cu cine le place, cât și cum le place. Nu sunt pasionate însă de relații, poate doar dacă ești fabulos la pat și le convingi prin asta.

Femeile serioase, monogame, vor relații de durată

Pe Tinder putem găsi și multe femei serioase, monogame, care, cel puțin declarativ, își doresc o relație de durată. Ele exclud din start aventurile și relațiile de o noapte și sunt, de obicei, cele pe care această aplicație nu le prea ajută și rămân, în final, tot singure. Și singurătatea e tot o formă de monogamie, nu?

Femeile sentimentale vor să se îndrăgostească

Există pe Tinder și femei sentimentale care vor să se îndrăgostească, să simtă din nou fluturași în stomac și, de ce nu, și mai jos! Atenție, însă! Iubirea care se înfiripă pe baza potrivirii a două fotografii este, de obicei, un foc de paie! Veți avea, însă, parte de o săptămână intensă și pasională, de care vă veți aminti apoi cu drag toată viața!

Ciudatele întunecate nu știm ce caută

Această categorie am evitat-o în acest studiu, așa că nu o putem comenta. Dacă vouă vă plac, veți găsi pe Tinder din belșug!

Copilele vor să facă mișto de voi

Pe Tinder veți da și de multe copile de 18-25 de ani, care vor doar să facă mișto de voi. Acestea sunt doar trei exemple:

Indiferent care categorie vă atrage, înainte de a vă întâlni, uitați-vă de 3 ori la poze. Cea mai puțin atractivă este, de obicei, fotografia cea mai apropiată de realitate. Photoshop-ul este mic copil pe lângă talentul unor dive de a se prezenta în poze altfel decât sunt. În al doilea rând, fiți atenți la pretenții! Această aplicație vă poate băga și în faliment personal dacă vă întâlniți cu cine nu trebuie. Faliment financiar, emoțional ș.a.m.d.

Un ultim sfat: dacă ieșiți la un pahar de vin cu o compatibilitate de pe Tinder și nu arată ca în poze, beți până va arăta! Vinul este un laitmotiv pe Tinder și un pretext bun pentru a vă întâlni. Succes!ULTIMA ORĂ

 • Acum 15 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 15 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 16 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 17 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 18 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 19 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 19 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 20 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 21 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 23 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE