Din oras

Un polițist local își face ”norma de amenzi” sancționând taximetriștii aflați în stand

Un taximetrist afirmă faptul că a fost amendat de către un polițist local în timp ce se află staționat legal în standul de pe strada Dâmboviței. Potrivit acestuia, polițistul consideră că acel stand este ilegal, drept urmare așa își face ”norma de amenzi”.

Contactat de Ziar de Cluj, Ioan Pugna, reprezentantul Asociației taximetriștilor clujeni, a menționat că acel stand este perfect legal, iar dacă se adeverește că acel taximetrist se afla în stand în momentul când a primit amendă, se vor adresa instanței.

”Am cerut colegului să îmi trimită procesul verbal să vedem unde a fost poziționat geografic. Dar dacă este așa, pentru că mi-a trimis colegul poze unde era poziționată mașina, aceasta se afla într-un stand de taxi, vom ataca în instanță procesul verbal. Acel stand de pe strada Dâmboviței este legal, sunt 10 locuri de parcare acolo. Există o tablă de taxi. Dacă acel polițist local a amendat o mașină în stand cu șoferul în mașină, vom apela la instanță. Standul de pe strada Dâmboviței este semnalizat corespunzător, marcajul s-a cam șters, dar tăblița adițională standului de taxi cu numărul de locuri există. Standul este legal și se află în în evidențele primăriei și are toate avizele instituțiilor”, potrivit lui Pugna.

Am solicitat și punctul de vedere al Primăriei Cluj-Napoca vizavi de acest subiect. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *