PubliNews

Ce lovitura a dat Iulius Mall! Vineri se inaugureaza magazinul GAASTRA, super fashion brand-ul olandez!

Iulius Mall Cluj ia o optiune serioasa pe partea de branduri iconice de fashion si aduce, pe langa Massimo Dutti si Tommy Hilfiger, un super nume din industria de profil. Vineri, se inaugureaza magazinul GAASTRA, un brand de fashion olandez cu pedigree adevarat si cu inspiratie solida din pasiunea pentru mare si sailing.

Reputatia internationala a GAASTRA se bazeaza pe mixul echilibrat dintre functionalitatea hainelor si „taietura” lor. GAASTRA impresioneaza la purtare, caci foloseste materiale de calitate si inovative pentru a-i oferi clientului cel mai bun confort la purtare. Sunt haine ce stau bine pe corp, au designuri memorabile, sunt haine comode, fie ca discutam de partea mai sportiva a brandului, fie ca discutam de linia casual. 

E si normal sa fie asa, de vreme ce GAASTRA s-a nascut pentru a fi de folos pe mare, pentru sailing, unde orice disconfort fizic cauzat de o imbracaminte neadecvata poate produce mari daune.

„Stilul GAASTRA nu poate fi comparat cu nimic din ceea ce exista in Romania acum. Hainele sunt gandite special ca sa fie functionale, dar sa aiba si tinuta si design deosebit. Mai fac un pariu: clujenilor o sa le placa si preturile, sunt haine de calitate la un pret mai mult decat rezonabil”, ne-a spus investitorul care reprezinta GAASTRA in Romania si care pregatea aseara ultimele detalii inainte de inaugurarea de vineri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *