In vizor

Ce avere are Ion Pantelimon, directorul general al RADP Cluj-Napoca?

Scris de 754

Ion Pantelimon, directorul general al Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca este sărac lipit pământului, potrivit declarației de avere. Din banii lui și-a cumpărat doar o mașină și un teren. În rest, are o casă moștenită, un teren moștenit, o pensie și un salariu.

Ion Pantelimon are un teren intravilan în Cluj-Napoca, în suprafață de 331 mp, dobândit în 2014 prin cumpărare împreună cu soția. Potrivit declarației de avere, mai are un teren de 6.200 mp, care este încadrat la alte categorii de terenuri extravilane. Acest teren a fost dobândit prin cumpărare împreună cu soția, în 2009.

La capitolul clădiri, Pantelimon are doar o casă de locuit, cu suprafața de 270 mp, moștenită în 1990 și este titulară soția acestuia.
La capitolul autoturisme, directorul RADP Cluj-Napoca are doar un Audi A4, an de fabricație 2007, dobândit prin cumpărare.

Nu are bijuterii, nici obiecte de artă, nu are conturi bancare și nici credite la bănci sau datorii la persoane fizice, nu are acțiuni la firme.

Declarația de avere a lui Ion Pantelimon este curată și de un alb imaculat.

Dacă e să ținem cont de declarația de avere a lui Pantelimon, acesta trăiește doar din salariul de director și din pensie. Salariul anual al lui Ion Pantelimon este de 108.172 lei, la care se adaugă 18.194 lei, pensia la limită de vârstă. În declarația de avere a directorului RADP mai apare și venitul soției de 20.400 lei, pensie la limită de vârstă.

După cum Ziar de Cluj a semnalat în primăvara acestui an, directorul RADP Cluj-Napoca nu și-a publicat declarația de avere pe site-ul instituției, așa cum procedează majoritatea șefilor de regii și instituții publice. Declarația sa de avere este publicată la avizierul regiei de pe Calea Someșeni. Este legal acest lucru, dar ne întrebăm câți din cei curioși să afle ce declarație de avere Pantelimon vor merge la sediul regiei?

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 14 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 15 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 16 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 1 day In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE