Vocea ta

Ce a patit un clujean care a mers, cu declaratie, sa lucreze in sera proprie

Un clujean a povestit pe Facebook, ce i s-a intamplat, in urma cu doua zile, cand a mers la sera proprie din Baciu sa faca niste lucrari. Pentru ca agentul de politie care l-a verificat a considerat ca nu are toate documentele necesare, l-a amendat atat pe el cat si pe sotie. Omul nu stie nici macar care este valoarea amenzii incasate si considera ca a fost sanctionat abuziv.

Redam mai jos mesajul postat de Kocsis Sandor in 26 aprilie:

Acum 15 minute am fost oprit in apropiere de Lidl Baciu de agentul Julian Traian. Dupa prezentarea documentelor si a declaratiei care dovedea faptul ca mergem la sera noastra din Baciu ca sa aerisim si sa plantam rasadurile, ne-a cerut certificatul de producator. Noi avem numai actul de proprietate, de acesta nu era interesat de acesta. Am fost instiintati de faptul ca vom primi amenda acasa, atat eu si cat sotia, fara a ni se specifica valoarea acesteia.

Toata discutia s-a purtat civilizat.

Consider abuziva amenda promisa!

sursa foto: Facebook

Citește si:

Dosar cu șină nu doriți când ieșim din casă? O mică pățanie care ne arată ce se întâmplă când polițiștii locali se cred mai presus de lege și au cale liberă la abuzuri

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *