In vizor

Jurnalistul Mihai Hossu: Untold trebuie să devină cu adevarat parte din comunitate. Până acum i-a dat doar țepe

Scris de 762

Jurnalistul Mihai Hossu a publicat o postare în care atrage atenția organizatorilor festivalului Untold că industria divertismentului va fi printre cele care va înregistra cele mai mari pierderi, iar Untold are acum ocazia să devină cu adevărat o parte a orașului. 

Iată textul postat de Mihai Hosu:

Industria divertismentului este cea care, probabil, va înregistra cele mai mari pierderi în aceasta perioada despre care știm doar cind a început dar habar nu avem cind se va termina. Proiecțiile sunt de citiva ani! Vor rezista putini și nu neapărat cei mai mari. Totul depinde de cum vor reuși sa își reinventeze evenimentele țintind cont de restricții și mai apoi cit de mult le-a fost afectata credibilitatea de-a lungul crizei.

Oamenii nu vor mai fi dispuși sa plătească acolo unde au avut experiente triste fără a avea o plasa de siguranță în viitor.

Untold și Neversea nu dau semne pina acum ca înțeleg contextul. Mizează arogant pe o masa de clienți pentru care iluzia celor 4 zile de festival e mai puternica decit orice sentiment de siguranță a sănătății sau a propriei investiții în bani. Și de aceea își permite, în numele unei false solidarității, sa transfere pe nota de plata a clienților întreaga responsabilitate a crizei.

E o soluție pe termen scurt și nu ajuta deloc organizatorul în gestionarea evoluției viitoare.
Cei mai mari oponenți ai festivalului nu sint circotasii de pe margine, ci tocmai partea de public care se va simți păcălit. Cind cei care au plătit în plus cumpărând bilete returnabile vor vedea ca au fost duși de nas și nici măcar ei nu își mai pot cere banii, va fi un semnal de primejdie imposibil de omis.

Nimeni nu va mai avea certitudinea ca plătește pentru un serviciu oferit de Untold și poate beneficia de el sau, în cel mai rău caz, își poate recupera banii.
Untold are o singura șansă acum, cred eu. Fără sa i se nege aportul la plus valoarea Clujului, festivalul trebuie sa își schimbe fata. Sa devina parte din oraș cu adevărat, sa compenseze real disconfortul creat comunității pe de o parte și sa își păstreze publicul. Pina acum le-a dat doar tepe tuturor.ULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 9 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 9 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 9 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 9 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 10 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 10 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 11 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 11 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 13 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 13 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE