PubliNews

Cătălin Botezatu și alți designeri vin la City Fashion Kids din Iulius Mall Cluj. Va avea loc și un târg cu haine pentru copii

Scris de 953

Micii exploratori au zilnic noi provocări și au nevoie de articole vestimentare cool, care să-i însoțească în fiecare aventură. În perioda 13 – 15 martie 2023, în Iulius Mall Cluj va avea loc City Fashion Kids, eveniment ce aduce o prezentare de modă cu ținute inspirate pentru cei mici, dar și un târg cu vânzare, unde vei găsi o colecție întreagă de articole vestimentare dedicate tuturor vârstelor și preferințelor. La show-ul fashion printre invitații speciali vor fi și designerul Cătălin Botezatu și artista Paula Hriscu. Detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

Primăvara este tot mai aproape, iar hainele copiilor potrivite acestui sezon trebuie scoase la iveală. Înainte de a decide să achiziționezi modele noi, vino la prezentarea de modă City Fashion Kids, care va avea loc pe 13 martie, începând cu ora 18:00, în Atriumul Iulius Mall Cluj și cu siguranță vei găsi inspirație pentru cele mai potrivite ținute. La eveniment își vor prezenta colecțiile: designerii Cătălin BotezatuIrina SilaghiBianca SasNicoleta Marin cu brandul Two KidsZaggaro by Andreea Costache, Gaiyo by Alexandra Morar, Bombonica by Antonia Popescu și brandul Lozan Fashion, ale cărui creații vor fi prezentate de fotbaliștii de la Academia U Cluj Luceafărul. De hair-styling-ul și make-up-ul modelelor City Fashion Kids se vor ocupa specialiștii de la GETT’S Color Bar Salon din Iulius Mall Cluj. Partener este și magazinul Tommy Hilfiger, iar intrarea la fashion show este liberă.

Mai mult decât atât, pe 14 – 15 martie, creațiile tuturor designerilor vor fi expuse la un târg tematic, situat în zona H&M din Iulius Mall Cluj. Evenimentul este organizat de Corina Campian, care a pregătit și o mulțime de alte suprize pentru această ediție.

De la târg pot fi achiziționate ținute pline de culoare și veselie, confortabile, care să le permită atât copiilor, cât și adolescenților să-și exprime personalitatea și să se miște liber, dar să fie și în tendințe.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 hours Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 3 hours Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 3 hours Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 3 hours Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 4 hours Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 5 hours Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 5 hours Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
 • Acum 5 hours Vocea ta
  Boc a băgat “metroul” cu ranga în PNRR, și acum vrea să se scoată
 • Acum 5 hours Din oras
  NICI SĂ MORI NU-I IEFTIN ÎN CLUJ-NAPOCA: Se majorează tarifele pentru înhumarea persoanelor decedate
 • Acum 6 hours Justitie
  Procesul constructorului care a surpat strada Victor Papilian fuge din instanțele clujene
 • Acum 6 hours In vizor
  Comedia lui Boc: Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația pentru modernizarea DN 1 pe un studiu de fezabilitate incomplet, acuză USR. Completările și clarificările depășesc volumul de date din documentația propriu-zisă
 • Acum 7 hours In vizor
  Numele lui Rareş Bogdan, în dosarul privind spaţiile comerciale de la Otopeni. Reacția prim vice preşedintelui PNL: “Mâine o sa fiu acuzat că cresc găini şi mânănc copii”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE