Din oras

Castigatoarea celor 1.000 de dolari a slabit 30 de kilograme la Gimmy!

Ioana Oltean-Matei, castigatoarea campaniei #gimmyselfie si-a ridicat astazi premiul de 1000$. Cu aceasta ocazie am aflat ca Ioana este clienta salilor GIMMY de un an si jumatate, timp in care a slabit 30 de kilograme.

“Datorita faptului ca am imbinat dieta cu sportul am reusit sa slabesc 30 de kg. In primele 3 luni am slabit 20 kg si in urmatorul an inca 10 kg. Mi-am schimbat stilul de viata am slabit foarte mult si vreau sa ma intretin”, a spus Ioana.

Aceasta prefera GIMMY altor sali de sport, pentru ca, spune ea, aici a gasit o varietate mare de cursuri cu instructori profesionisti.

“Cel mai des vin la Adi, la cursurile de Zumba si La Booca, dar imi place si Tae Bo. Consider ca toata lumea poate gasi timp pentru a face putina miscare in fiecare zi daca are vointa. Eu ajung aproximatov de 5-6 ori pe saptamana la sala fie dimineata, fie dupa-masa”, a aratat Ioana.

Este mama unui baietel de 9 ani, caruia i-a facut deja cunostinta cu salile GIMMY. Premiul de 1000$ castigati la #gimmyselfie vrea sa ii investeasca in echipament sportiv si in folosul familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *