In vizor

Adio, dar raman cu Uioreanu. Razvan Pop, consilierul spagar-demisionar, lucreaza in continuare la CJ

La mai bine de o luna de la demisia oficiala din Consiliul Judetean a lui Razvan Pop, seful de cabinet al lui Horea Uioreanu, cercetat de DNA ca a luat spaga 6.000 de lei din 10.000 de euro promisi pentru licenta firmei Fany, consilierul spagar inca se simte in forul judetean ca acasa.

Nu numai ca se plimba zilnic pe holurile Consiliului Judetean, relaxat, cu cate un sandwich sau o cafea in mana, dar Razvan Pop inca isi pastreaza atributiile de prim consilier al presedintelui Uioreanu. Surse Ziar de Cluj din interiorul institutiei l-au surprins pe Razvan Pop in timp ce acesta vorbea la telefon, cu diferiti primari PNL din judet, despre bani guvernamentali. Cel mai probabil, demisionatul inca in functie anunta primarii ca urmeaza sa primeasca bani de la centru.

Horea Uioreanu neaga insa ca Razvan Pop ar munci in continuare pentru el si spune ca tanarul cercetat are inca “prieteni si cunostinte in consiliu”, pe care ii viziteaza. Zilnic.

“Nu stiu sa fi fost pe la consiliu, dar el inca e membru PNL. Nu-l pot opri sa mai stea cateva zile pe acolo sau sa vina in vizita. Mai are prieteni, cunostinte… Oricum, problema lui inca nu e lamurita”, a declarat Uioreanu pentru Ziar de Cluj.

Pana se lamureste “problema”, se pare ca Razvan Pop isi poate pastra atributiile de sef de cabinet, chiar daca, oficial, a demisionat din aceasta functie in data de 20 martie.

Cine este Razvan Pop?

Razvan Pop este finul lui Horea Uioreanu si fostul sau consilier la CJ Cluj. Acesta si-a dat demisia din CJ Cluj in urma scandalului in care a fost implicat, fiind cercetat pentru ca a ajutat patronii Fany sa castige licitatia pentru traseele intrajudetene.

Pop este acuzat ca, in data de 20 decembrie 2013, a copiat actele comisiei paritare, pe care le-a predat lui Stefan Cadar. Procurorii DNA sustin ca patronul de la Fany i-a promis lui Pop suma de 10.000 de euro, din care i-a achitat suma de 6.000 de lei, daca va reusi sa ii convinga pe cei doi membri ai comisiei paritare sa isi schimbe opinia. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *