Rautacisme

Cand va vorbi Stefan Cadar? Va spunem noi

Stefan Cadar are avocati buni care l-au asigurat ca in cel mai rau caz o sa iasa peste cateva luni, dupa care va continua procesul. Acesta este un motiv care ii da liniste lui Stefan ca sa nu scuipe tot ce stie. Singura chestiune care l-ar putea indemna sa deschida fermoarul  ar fi anularea licentelor de catre ARR Cluj-Napoca. Lucru care nu se intampla pentru ca Irinel Lungu, prietena de familie cu Cadar tine spatele prin tot felul de tertipuri juridice plasand responsabilitatea ba Bucurestiului, ba Consiliului Judetean.

Irinel Lungu si Dana Moghioros incearca din rasputeri sa faca astfel incat presiunea mass-media sa treaca si licentele sa ramana active, chit ca ele trebuiau de mult anulate, avand in vedere ca insasi sefa licentelor pe Romania a recunoscut ca a fraudat licitatia primind mita.

Pentru Cadar planul e simplu: atata timp cat vaca de muls Fany ramane cu licente active, putina parnaie nu ii va afecta buzunarul. Dar daca cineva ii pune in pericol afacerea, va sti ce sa vorbeasca.

Transmitem un mesaj de imbarbatare catre DNA Cluj, anuntantu-i pe distinsii procurori ca ne e foame de o continuare a acestui serial atat de bine inceput.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *