Din oras

Calatorii nu au probleme cu cateii in autobuz, insa unii soferi mai au de lucrat la comportament

Implementarea transportului cateilor pe autobuze merge foarte lin in opinia sefului Companiei de Transport Public, Liviu Neag. In realitate, insa, nu calatorii, ci angajatii Companiei sunt cei care par sa aiba o problema cu patrupezii care de cateva saptamani au acces in mijloacele de transport.

Adoptarea regulamentului pentru caini s-a taraganat luni de zile tocmai pentru ca lumea era rezervata in privinta reactiei calatorilor din autobuze daca ar fi sa imparta spatiul cu un blanos. In schimb oamenii sunt cat se poate de toleranti, cei care ar trebui sa lucreze la asta par sa fie angajatii CTP.

La inceputul lunii o clujeanca a facut reclamatie la CTP dupa ce soferul autobuzului 33 i-a inchis usa in nas si a “invitat-o” sa mearga dracului cu cainele ei cu tot.  Dupa mai bine de 20 de zile aceasta a primit raspuns din partea Companiei de Transport ca soferul a fost mustrat verbal.

“Am analizat sesizarea d-voastra si va informam ca soferul la care faceti referire a fost chemat in fata comisiei de cercetare disciplinara si atentionat verbal cu privire la modul in care isi desfasoara activitatea. Ne pare rau pentru neplacerile create”, se arata in raspunsul primit de femeie.

Intrebat daca sunt probleme cu noul regulament, daca au existat reclamatii, seful CTP Liviu Neag spune ca totul este cat se poate de roz. Confruntat cu cazul femeii, Neag o da la intors:

“Acolo a fost alta situatie, probabil ca nu a fost suficient de atent soferul si de aceea a inchis usile, in niciun caz din cauza ca era cu catelul”, a spus directorul CTP.

Noul regulament permite calatoria cainilor cu autobuzul, dar trebuie sa aiba bilet valabil, sa fie tinuti in lesa, cei mari si cu botnita, sa fie educati si sa nu deranjeze calatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *